• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
En büyük Seramiksan GÜRKAN ERTAÇ

En büyük Seramiksan

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2016, 00:00
Bir takım Süper Lig'e çıkmayı sadece 5 yıl gibi kısa bir sürede başarıyorsa başa tac edilir. Turgutlu'nun gururu Seramiksan iş alemindeki başarısının yanına Bayanlar Voleyboldaki süper aşamayı ekledi, Bursa'daki Final Four'da Beşiktaş dahil tüm rakiplerini yenerek bileğinin hakkıyla Süper Lige çıktı. Filenin Kuğuları'nın başkanı N.Bülent Erkul bir spor aşığı. Aynı zamanda hedefi de gönderde tutuyor, "Hedefimiz Avrupa. Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi artık Seramiksan'ı CEV Cup'larda izleyeceksiniz" diyor. Biz de başarılar diliyor ve Seramiksan'ın 2015-2016 Şeref Kürsüsü'nü veriyoruz: Başkan: Niyazi Bülent Erkul, asbaşkan: Burak Ersoy. Yöneticiler: Muzaffer Yılmazer, Engin Akgün, Aliye Ataklı, Gamze Gözlüklü, Sertan Biçer. Başantrenörü: Ali Kanberoğlu, yardımcıları Aydın Bilgiç ve Gökhan Bahar. Kondisyoner Arjantin'li Garces. Oyuncular: Gamze Ergin, Müge Örencik, Gamze Türk, Cansen Örencik, Ceyda Demirhan, Paula Yamila Nizetich (Arjantin), Desislava Nikolova (Bulgar), Elif Kavrar, Sıla Çalışkan, Yeşim Astarlar, Selin Doğan, Gülcan Akyıldız, Çağla Cinan.

Salihli'nin umudu var

Türk Voleyboluna yıllardır son derece önemli hizmetlerde bulunan Salihli Belediyespor'un bayan voleybol takımı bugün Bursa'da başlayacak play-out karşılaşmalarında zorlu bir kurtuluş mücadelesi verecek. Halkbank, İl Bank ve Trabzon İmperial Hastanesi İdmanocağı gibi dişli takımlarla kapışacak olan Salihlililer, Halkbank takımı ligde kalmayı çok büyük ölçüde garantilediği için diğer takımları mağlup etmeye çalışacaklar. Salihli Belediyespor'un kazanacağına yürekten inanıyoruz

Kraliçe NAZ

O voleybolumuzun nadide çiçeği Filenin Sultanları'nın değişmez pasörü. Naz Aydemir Akyol, Eczacıbaşı VitrA, F.Bahçe ve Vakıfbank ile CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'a 8 kez katılan tek voleybolcu olarak kırılması zor bir dünya rekorunun sahibi. 2004-2009 yılları arasında Eczacıbaşı forması giyen Naz, 2009-2012 arasında üç yıl F.Bahçe'nin başarısı için çalıştı. Şimdi de 2012''den bu yana Vakıfbank için ter döküyor.
Milli basketbolcu Cenk Akyol'un eşi Naz, 1.86 boyunda. Önemli özelliği pas dağıtımının yanısıra çok sıçradığı için iyi blok yapması, ayrıca ilginç plaselerle rakiplerini zor durumda bırakması. Kraliçe Naz 40 yaşına dek voleybola devam hedefinde. Haydi hayırlısı.

Voleybolumuz güzel İtalyan'a teslim

Vakıfbank ve F.Bahçe bayan voleybol takımları şampiyonluk umuduyla gittikleri İtalya'da, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Çizme'nin temsilcisi Pomi Casalmaggiore'ye teslim olmaktan kurtulamadılar, Vakıfbank'ın ikinciliği, F.Bahçe'nin üçüncülüğü teselli mükafatı oldu. Pomi yenilmeyecek bir takım değildi. Ve işin ilginç yanı bizimkileri 36 yaşındaki Francesca Piccinini'nin yıkmasıydı. İlerlemiş yaşına rağmen müthiş bir randıman gösteren ve smaçlarıyla temsilcilerimizi dağıtan ve şampiyonanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Francesca, spordaki başarısının yanısıra İtalya dergilerine verdiği son derece müstehcen, çırılçıplak pozlarıyla tanınıyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI