• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çok utandık GÜRKAN ERTAÇ

Çok utandık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.04.2016, 00:00
F.Bahçe'nin ağababaları Robin Van Persie, Nani, Kjaer, Ribas, Alves ve Josef.
Ama en kritik maçlarda maratonun sonunda takımı şampiyonluk yolunda iki genç yıldız Alper Potuk ve Volkan Şen sürüklüyor.
Hani, dahi (!) Pereira'nın kimi zaman oynattığı, çoğu kez kestiği kahramanlar.
Bakıyorsunuz ustaların ayağına prangalar bağlanırken onlar sahnede. Alper adam eksiltiyor, nefis şutlar, goller atıyor. Bir bakıyorsunuz kalesinin önünden tehlike savuşturmuş.
Volkan Şen'i ben ne RVP'ye, ne Fernandao'ya değişirim. Çünkü gözünü budaktan sakınmıyor, tekmelere karşı koyup yürüyor ve golleri sıralıyor. Trabzon'da kahramandı bu ikili. İlkinde Alper, Hasan Ali'nin asistinde kaleci Onur'a golü sadece izlettirdi. İkincisinde de Volkan Şen köşeye öyle bir plase bırakti ki Onur'u kıpırdatmadı bile. İddia ediyorum, Pereria sezon başından beri Alper ve Volkan Şen'i sürekli oynatsaydı, F.Bahçe çoktan şampiyon olmuştu bile. Nani de F.Bahçe'ye gelişinden beri en iyi futbolunu dün oynadı.
Harika asistlerine nefis bir gol ekleyerek alkışlandı.
F.Bahçe'de Simon Kjaer her tehlikeye dalgakıran kesildi. Tereddütsüz F.Bahçe'nin en iyi transferi. Trabzonspor'da sürekli F.Bahçe düşmanlığı pompalayan Hacıosmanoğlu'nun ayrılışından sonra Usta'nın verdiği olumlu mesajlar dostluk için meşale olur diye umutlandık.
Dünkü maç fırsattı. Ama gördük ki hiçbir şey değişmemiş. Korkunç olaylar ve çıktı, çok utandık.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA