• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HAYDi plaj voleyboluna GÜRKAN ERTAÇ

HAYDi plaj voleyboluna

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2016, 00:00
Voleybolda uzun yıllardır üst seviyede hizmetlerde bulunan İzmir Bornova Anadolu Lisesi, bu spor dalında sürekli başarının altyapıdan geldiğinin bilinci içersinde davranarak Buca Rotary Kulübü'nün de katkılarıyla son derece önemli bir plaj voleybolu etkinliği düzenledi.
Liselerarası turnuva, 12 erkek, 12 kız takımının katılımıyla bugün 10.00'da Atatürk Voleybol Kompleksi önünde sahada start alıyor. Saat 19.00'a kadar oynanacak maçlarla iki gün sürecek turnuvada yarın 11.00-16.00 arasında final maçları yapılacak. Bu güzel etkinliği kaçırmayım.

Transfer çiçek açtı

Erkeklerde transfer son derece sönük geçerken bayanlarda müthiş bir trafik yaşanıyor. Takımlar yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılara ulaşmak için büyük fedakarlıklara giriyor. Geçen sezon şampiyonlukları kıl payı kaçıran F.Bahçe Grundig transferde yine hızlı. Sarı-lacivertliler, 2010'dan beri Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen ve 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan takımda oynayan smaçör Natalia Pereira'yı aldı. G.Koreli smaçör Yeon Koung Kim ile pasör çaprazı Polen Uslupehlivan ile sözleşme yenilendi. Son şampiyonu VakıfBank, milli pasörü Naz Aydemir ve ABD'li smaçörü Kimberly Hill'in sözleşmesini uzattı.
Sarı-siyahlılar, Melis Gürkaynak'la yola devam kararı aldı.
Eczacıbaşı VitrA antrenörlüğe İtalyan Massimo Barbolini'yi getirdi.
G.Saray Daikin, Belçikalı smaçör Charlotte Leys ve orta oyuncu Aslı Kalaç'ın sözleşmelerini yeniledi.
Bursa B.B, Özge Kırdar, Merve Tanıl ve Fatma Yıldırım ile yeniden anlaştı, antrenörlüğe Macar Milli Takımı'nın başantrenörü Jan De Brandt'ı getiren yeşil-beyazlılar, İlbank'tan Ceren Cihan'ı transfer etti, Aylin Sarıoğlu'yla "devam" dedi.

BİR ORDU GELiiiYOR

Voleybol Federasyonu'nun voleybolumuza kaynak yaratmak amacıyla düzenlediği "Altyapılar Türkiye Şampiyonası" yarın İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Fuar Alanı'da başlıyor.
İlk defa gençler, yıldızlar, küçükler ve miniklerde 32 bayan ve 32 erkek takım ile voleybol festivali şeklinde geçecek. Aynı anda 8 maç yapılabilecek ve bu örnek festival 35 gün sürecek. Festivale adeta bir "Voleybol Ordusu" katılıyor. Takım sayısı 370, sporcu sayısı 4500, yönetici, antrenör sayısı 950, saha görevlisi, hakem, gözlemci ve saha komiseri sayısı 300. Festival boyunca 64 top toplayıcı görev yapacak.
Ne yetenekler çıkacak. Neslihan'lar, Değer'ler, Erdal'lar. Voleybol Federasyonu'nu böyle bir organizasyona düzenlediğıi için kutluyor, voleybolseverleri yeni yeni fidanların mücadelesi izlemek için Gaziemir Fuar Alanı'na davet ediyorum.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA