• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaf-Kaf çiçek açtı GÜRKAN ERTAÇ

Kaf-Kaf çiçek açtı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2016, 00:00
Karşıyaka, bayan voleybolda bir zamanlar, uzun bir süre İzmir ve Ege'nin tek sesiydi. Zirvedeki takımların korkulu rüyasıydı, Avrupa Kupalarında yeşil-kırmızı bayrağı dalgalandıran. Zaman yeşil-kırmızılıların aleyhine işledi. Altyapıdan (A) Takıma köprü iyi kurulamadı, yabancı transferinde büyük hatalar yapıldı, sonucu Birinci Lig'den düşmek oldu. Birkaç kez en büyük lige çıkacakken, play-off'tan döndü, geçen sezon son derece kötü geçti. Şimdi şube başkanlığına turizmci Barış Gökahmetoğlu getirildi. Başarılar dileriz. (A) takımda durum böyleyken gençlerde Karşıyaka'nın Türkiye Şampiyonasında duble yapması gerçekten sevindirici ve gelecek için umut verici. Finallerde iki Kaf-Kaf var. Birisi İzmir Karşıyaka, diğeri Ankara Karşıyaka. Bugün Karşıyaka, Bursa Büyükşehir Belediye ile oynarken, Ankara Karşıyaka'nın rakibi ise güçlü Eczacıbaşı.

Borsa şenlendi

Transfer Piyasası'nda bayanlarda büyük hareketlilik gözlenirken erkeklerde kuş uçmadığını vurgulamıştık. Takımlar yavaş yavaş hareketliliğe girdi, yeni sezonda iyi bir takım oluşturma hamleleri başladı. ARKAS, Sambacılar'ı, Bravo ve Bourges'i kadroda tuttu, Küba'lı 2.06'lık smaçör Michael Sanchez Bozulev ve Kanada'lı pasör Sanders'ı kazandı. Şampiyonluğa soyunan İst.B.Belediye'de Fransız modasıyla Rouzier, Marcehal ve Le Goff'u izleyeceğiz. F.Bahçe'de ise Slovenya modası. Alen Pajenk'ten sonra İtalya'nın Latina takımından Alen Sket ile sözleşme imzaladılar. Geçen yılın şampiyonu Halkbank, yaşı 39'a gelmesine rağmen voleybolundan bal akıtan Sırp yıldız Miljkoviç' ve Arjantin'li pasör Gonzales'le yola devam kararı aldı. Dört silahşörle yine güzel bir lig izleyeceğiz, kesin.

Seramiksan yavruları

Seramiksan Spor Kulübü 1.Lig'e heyecanla hazırlanırken başarının altyapıdan geçtiğinin bilinciyle önemli hamleler yapıyor. Geleneksel "Mini Voleybol Turnuvası"'nın 5.cisi ortaokullar arasında yapıldı, büyük ilgi gördü. Sonuçlar: Gazi - Irlamaz : 2-0, Hasan Üzmez B - Arif Canpoyraz: 0-2, Hasan Üzmez A - Hasann Ferdi : 0-2, Musacalı- Bilgikent K.: 1-2, 7 Eylül- Şadi Turgutlu B: 2-0, Şadi Turgutlu (A) - İhsan Erturgut (B): 2-0, İzzettin- Mehmet Akif (B): 2-0, İhsan Erturgut (B) - Mehmet Akif (A):2-0, Gazi- Arif Canpoyraz: 0-2, Irlamaz- Hasan Üzmez (B): 2-0, Hasan Üzmez (A) - Bilgikent K: 2-0, Hasan Ferdi-Musacalı: 2-0, 7 Eylül- İhsan Erturgut (A): 2-0, Şadi Turgutlu (B) - Şari Turgutlu (A): 0-2, İzzettin-Mehmet Akif (A): 2-0, Mehmet Akif (B)-İhsan Erturgut (B): 0-2.

Plajda Ege duble yaptı

Adana Yumurtalık'ta düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda Ege ekipleri büyük başarı gösterdi. Yumurtalık Plajı'nda oynanan final maçları sonucunda erkeklerde Gedik Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, kadınlarda ise Ege Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ilk üç sırayı paylaştı. Şampiyonaya Boğaziçi, Ege, Gazi, Gedik, Ankara, Okan, Marmara, Mimar Sinan, Erzincan, Kocaeli, 100. Yıl, MEF, Balıkesir, Dumlupınar, Giresun ve Doğuş Üniversitelerinden 100'ün üzerinde sporcu katıldı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA