• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
GURUR gözyaşları GÜRKAN ERTAÇ

GURUR gözyaşları

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.06.2016, 00:00
Büyükler kategorisinhde başarılı olmak elbette güzel de, taşıma suyla değirmen döndürülemeyeceği de bir gerçek. Karşıyakalı kızlar, Altyapılar Türkiye Şampiyonası Gençlerde Halkbank'ı yenip finale çıkma başarısı gösterdiler, şanssızlıklarla kupayı Eczacıbaşı'na kaptırdılar. Yasemin ve Buse gibi iki önemli oyuncunun sakatlanıp katkı verememesi sonuçta etkili oldu. Maçtan sonra KSK'li kızların gözyaşlarına boğulmaları, kulüplerini ne kadar sevdiklerinin göstergesiydi. Kaf-Kaf'lar bu kızlarla övünmeli, gelecekten umutlu olmalıdır. Ben de KSK'li gençlerin listesini iftihar tablosuna asıyorum: Elif Öner, Ezgi Böke, Buse Karanfil, Ezgi Akyaldız, Elif Günsür, Yasemin Özel, Yağmur Sıvacı, Liray Akpınar, Melisa Ünal, Yaren Işık, Melis Uslu, Selma Canoğlu, Berenis Alkurt, Yasemin Gençalp. Hocaları da kutlayalım: Aydın Karadağ, Nihan Karaca, Yasin Gökgöz.

Beyefendi hakkını aldı

Arkas Spor Voleybol Şubesi Teknik Direktörü Glenn Hoag bir beyefendi, insanlık abidesi. Diğer takımların çığırtkan teknik direktörleri hakemlerin her kararına itiraz ederken, eylemlerini sporculara da yansıtırken hatta federasyon görevlilerine tepki gösterirken o, maçlarda son derece sakin bir şekilde sadece takımıyla ilgileniyor. Belki centilmenlik ülkemizde pek geçer akçe değil ama. olsun, biz onun bu sportmenliğini takdir ediyor, övüyor, herkesin Hoag gisbi olmasını öneriyoruz. Çünkü centilmen beyefendi Lucien Arkas'ın takımına da Hoag gibi bir spor adamı yakışır. Glenn Hoag'un bu özellikleriyle spordaki başarısını dünyada pekçok kesim takdirle izliyor. Kanadalılar, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak takımlarını Glenn Hoag'a teslim ettiler. Kanada, Çin'i 3-2 yenerek olimpiyat vizesi aldı. 24 yıl önce kanada Milli Takımı formasını başarıyla taşıyan Hoag şimdi antrenör olarak takımını zaferlere taşımaya çalışıacak. Biz de olimpiyatlar voleybolde Kanadalıyız artık.

Veteranlar kurt döktü

Gaziemir fuar Alanında yapılan Altyapılar Festivali tüm güzelliği ve hızıyla sürerken, veteranlar da eski günlerini anarak güzel maçlar yapıyor. Onur Işıkçı, Hakan Dikmen, Levent Eskiçeri, Ali Cüneyt, Ayhan Altıntaş, Uğur Özden, Nezih uygan, Can Başer, Çağan Dikmen, Beşiktaş'tan antrenör Baba Sami (Akgün), Feyza Saysen, Levent Matmeriçli, Atilla öztüre, Bülent Kandemir bir çırpıda sayıverdiklerimiz. Büyükdere takımının antrenörlüğünü de ARKAS'ın duayeni Yaşar Ergün yapıyor.

Sultanlar dünyaya kafa tutuyor

Filenin Sultanları bugün son derece önemli bir şampiyonaya start veriyor, Rusya'nın Kaliningrad kentindeki FIVB World Grand Prix serisinin ilk etabında 17.30'da Belçika ile karşılaşıyor. Yarın aynı saatte Hollanda, pazar günü 20.00'de ev sahibi Rusya ile oynuyoruz. Tüm maçları NTV Spor naklen verecek. Grand Prix'nin Amerika'daki 2.etabında 17-19 Haziran'da rakiplerimiz Almanya, Japonya ve ev sahibi ABD. Üçüncü etapta Ankara'da Belçika, Brezilya ve İtalya önündeyiz. Final, 6-10 Temmuz'da Tayland'ın başkenti Bangkok'ta.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA