• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gel de eskiyi arama GÜRKAN ERTAÇ

Gel de eskiyi arama

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.01.2017, 00:00

Ne güzeldi Altınordu için ligin ilk yarısı. Y.Malatya'yı 1-0, Mersin'i 3-2, Denizli'yi 2-1, Gaziantep B.Ş.Belediyespor'u 4-1, Balıkesirspor'u 1-0 yenmişler, Boluspor'a deplasmanda 2 gol atıp 3-2 yenilmişlerdi. Bir de son 5 maça bakalım...Ş.Urfa'ya 3-0 mağlup, Manisa ve Ümraniye ile İzmir'de 1-1 berabere, Elazığ maçı golsüz. Eskişehirspor'a 3-0 ile teslim.
Dün de Giresun yenilgisi üstüne üstlük.
Bilanço kötü. Şeytanlar 6 maçta sadece 2 gol atabildi, karşılığında 9 gol yedi. Bunu, "Tehlike yaşar" diye söylemiyorum ama forvetsiz, golcüsüz olmaz. nereye kadar ?. Transfer politikasına birşey diyemem, takdir yönetimin. Ama son olarak Sertaç dahil 9 futbolcuyla ara transferde yollarını ayırıp, gol atabilecek adamları satıp da başka mevkilerden golcü yapma çabalarının tutmadığını da söylemeliyim. İnşaallah tecrübeli golcü Hasan Kabze (Eğer eski gücündeyse) yaraya merhem olur da, rahatlar takım. Altınordu bir golcüsü olabilseydi Karadeniz Seferinde daha 17 dakikada durumu 2-0'a taşıyabilirdi.
Önce Arif Morkaya topu üstten auta attı, ardından Uğur'un ortasına Barış iyi vuramadı. Sende golcü yok ama, Giresun'da say, say bitmez. Gol Kralı Özgürcan, Abwo, ardından İsaac Promise. Birisi Altınordu'da olsa iş bitirir ama yok. Şeytanlar sadece iyi mücadeleyle ayakta kalmaya çalışıyor ama yetmiyor. Kaleci Erce ve defans boğuşuyor, gol yememek için çırpınıyor, nereye kadar ? İlerde top tutamayınca tüm ataklar patlıyor. Özgürcan fırsatı yakalayıp 82'de golü atıyor. Biz Sinan Osmanoğlu'nun 1.94'lük basketbolcu fiziğinden yararlanırız diye hücuma sürüyoruz ama onun da randıman vermesi için sağdan soldan doldur- boşalt ortalar gelmeli ama hücum edemiyoruz ki. 90+4'te Arif Morkaya da kırmızı kart gördü, tam dağıldık. Ne diyelim, gol duasıyla önümüzdeki maçlara bakalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA