• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Taraftara yakıştı GÜRKAN ERTAÇ

Taraftara yakıştı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.03.2017, 00:00

İddia ediyorum, KSK basketbol seyircisi Fener, G.Saray, Beşiktaş dahil Türkiye'nin en ateşli, takımını zafere uçuracak en büyük taraftar topluluğu. Dün gece 7 bin seyirci M. Kemal Paşa Salonu'nda takımına öyle bir harika destek verdi ki, Beşiktaş önünde zafere adeta uçurdu. Onları 50 yıldır izliyorum ama böylesine coşkulu görmedim. Tabii Avrupa Kupası maçı iki ayaklı, Pınar KSK'ye 5 sayı fark yeterli mi? Bana göre yetebilir. Çünkü dedesi öldüğü için Houston'a gidiş dönüş 44 saat uçak yolculuğu yapan ve ancak pazar günü gece yarısı gelebilen perişan Brown daha iyi durumda olacak, Summer adam gibi oynayacak, Muhammed hatalardan arınacak. Ribaundlardaki makas da azalırsa (42'ye 24 komik) Kaf-Kaf finale yürür gider.

Vizeyi alabilirdi

KSK vizeyi dün gece alabilirdi. İlk yarıda 12 sayı fark yaptı ama 7 kez savunma ribaundunu alamadı, maçtaki farkı 20 sayıya kadar taşıma ve işi bitirme fırsatını tepti. İlk ayak zaferinde muhteşem oynayan Green ve Ponitka kahramanlaştı. Özellikle 38 dakika top götüren, nefis sayılar üreten ve 25 sayıya ulaşan Green inanılmazdı. Yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ta Stimac ve Clark'ın çabasına diğerleri ayak uyduramayınca Ufuk Sarıca'nın takımı silindi gitti. Ben bu galibiyeti Karşıyaka Basketbol Takımı'nın her şeyi, ebediyete uğurladığımız Tahir Türeken'e armağan ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA