• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Transferde köşe kapmaca GÜRKAN ERTAÇ

Transferde köşe kapmaca

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.06.2017, 00:00

Voleybolda transfer yaza girmekte olduğumuz şu sıralarda çok hareketlendi, takımlar birbirlerinden kaptıkları oyuncularla güçleniyor.
Bu sezon CEV Şampiyonlar Liginde oynayacak G.Saray bombaları patlattı, Eczacıbaşı'nın iki yıldızı Neslihan ile Rus Kosheleva'yı kaptı. F.Bahçe, Azeri Rahimova ve ABD'li pasör LLoyd'u aldı. Vakıfbank ABD'li smaçör Kelsey Robinson'ı transfer etti. Seramiksan Sırp Tijiana Malaseviç ve Azeri Bayramova ile güçlendi. Erkeklerde Alman ve Sırp modası başladı. ARKAS, Sırp pasör Brdjoviç'ten sonra, 2.04'lük Panzer Fromm'u kazanırken, Ziraat Bankası da aynı ülkeden Kaliberda'ya şans tanıyacak. Yeni isim Polonyalı Konarski. Halk Bankası, ARKAS'tan orta oyuncu Hakkı'nın yanısıra Sırp pasör çaprazı Petriç ve Küba'lı Hernandez'de karar kıldı. Kadroyu kor uyan F.Bahçe, ARKAS'tan libero Ahmet ile Beşiktaş'tan orta oyuncu Ferhat Akdeniz'e güvendi. İst.Belediye'nin transferleri ise Sırplar Jovovic ve Luboviç, F.Bahçeli İbrahim Emet ve Beşiktaş'lı Nuri Şahin.

KSK'nin gözüaydın

KSK voleybol şubesinde idealist başkan Serkan Ergüven yönetici arkadaşlarıyla salon işine soyunurken burun kıvıranlar çoğunluktaydı, "olmaz, yapamaz" dediler. Ama onlar kolları sıvadılar, Selçuk Yaşar Tesislerinde salon yapmaya koyuldular. Bu son derece zor işi imece usulüyle yardımlaşarak gerçekleştirmeye çalıştılar. Karşıyakalılar da elverdi, gönül verdi, "BİR PARKE DE SEN KOY" kampanyası büyük ilgi gördü. Ve Ergüven açıkladı: "Kısmetse Kasım sonu salonumuzdayız..." Ne mutlu. Demek Karşıyakalılar birlik olurlarsa başarıyorlar. Haydi Kasım'ı iple çekelim, son sıkıntılar varsa yardıma koşalım.

Evliya Çelebi

Nuri Şahin voleybolumuzun Evliya Çelebi'si.
Milli Takımda da uzun süre oynayan 37 yaşındaki libero, şimdiye dek tam 10 kulübün formasını giydi. G.Saray'da başlayıp Eczacıbaşı, Emlakbank, Arçelik, F.Bahçe, ARKAS, Halkbank, Bornova Anadolu Lisesi, Beşiktaş ve İst.B.Belediye.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA