• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmirliler geliyor GÜRKAN ERTAÇ

İzmirliler geliyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.06.2017, 00:00

Elbette büyük takımların başarısıyla mutlu oluyoruz da genç fidanların voleyboldaki gövde gösterisi bizi daha çok mutlandırıyor.
Altyapılar Türkiye Şampiyonası'nda Arkas, küçük erkeklerde şampiyon, genç erkeklerde ise 3. oldu. Bursa'da grup aşamasından lider çıkan mavi-beyazlılar Beşiktaş'ı 3-1, G.Saray'ı 3-0, Ziraat Bankası'nı 3-1 yenip, finalde Es Voleybol'u da 3-1 aşarak hedefe ulaştı.
Antrenörlüğünü Atilla Öztüre'nin yardımcılığını Ömer Laçin'in yaptığı takımın kadrosu:
Ramazan Efe Mandıracı, Halit Kurtuluş, Ömer Aytunç Tınaz, Cansın Savcı, Dünya Kandemir.
Eray Şirin, Yiğit Tekin, Louis İlles, Meriç Akovalı, Tamer Tuzdengi.
Yavuz Yeniyurt, Umut Döğen, Buğra Tiryaki, Mustafa Emir Çetiner. Genç takım ise 3.oldu.. Rota Koleji Genç Takımı ise finale yükseldi. Grubunu lider bitiren tamamlayan Rota, çeyrek finalde F.Bahçe, yarı finalde ise KSK'yi 3-1 yendi, finalde Vakıfbank'a yenildi.

JAPONYA İLE OYNUYORUZ

Dünya Ligi ilk etabında 3'te 3 yaparak büyük moral kazanan A Milli Erkek Takımımız, Japonya'daki 2. etapta ilk maçını bugün saat 13.10'da ev sahibi Japonya ile oynuyor. Yarın saat 09.40'ta G.Kore, pazar günü aynı saatte Slovenya ile karşılaşacağız. Başantrenör Milenkoski, "İyi durumdayız. Bu gruptan da çıkabiliriz" dedi.

KİM PARA BASIYOR

Bayanlar Voleybolda ücretler akıllara durgunluk verecek boyuta ulaştı, futbolu solladı.
6 yıldır F.Bahçe'de oynayan vc sarı-lacivertli takımın Avrupa ve Türkiye'deki başarılarında büyük pay sahibi olan G.Kore'li voleybolcu Young Keong Kim, transfer olduğu Çin takımı Sounghai Guohua Lige takımından bir sezonda 2 milyon Euro alacak.
F.Bahçe Kim'e 1.2 milyon Euro ödüyordu.
Voleybolda sezon 7 ay sürdüğü ve futbola göre sorunsuz koşullarda oynandığı için Kim'in aldığı para akıl almaz boyutta.

NESLİHAN MEYDAN OKUDU

Eczacıbaşı'ndan G.Saray'a transfer olan Türk Voleybolu'nun Sultanı Neslihan Demir, tüm takımlara meydan okudu, "G.Saray'ı hem Türkiye Şampiyonu yapacağız.
Hem de ilk kez katıldığıa CEV Şampiyonlar Liginde en az final oynatacağız" dedi. Rus Kosheleva ile aynı takımda oynayacak olmalarını avantaj olarak nitelendiren Neslihan, "G.Saray, Vakıfbank, F.Bahçe ve Eczacıbaşı'nı yenebilecek güçte. G.Saraylı taraftarları coşturacağız" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA