• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka salona kavuşuyor GÜRKAN ERTAÇ

Karşıyaka salona kavuşuyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.09.2017, 00:00

İzmir'in filedeki göz nuru Karşıyaka'da voleybol şube yönetiminin geçen sezondan bu yana, "Bir parke de sen koy" kampanyasıyla sürdürdüğü altyapı spor salonunun inşaatında sona gelindi. Tamamen camia ile taraftarın para ve malzeme desteğiyle sürdürülen projede yönetim 165 bin liraya yakın bir para topladı. Cengaver yöneticiler harıl harıl çalışıyor. Projede salon ve sosyal tesis olmak üzere iki ana bölüm ayrılmış. Amaç voleybol altyapısının vakit kaybetmeden salona kavuşması.
Şu anda salonun çelik konstrüksiyonlarının montajı tamamlanırken çevre duvarları örülmüş ve sandviç paneller yerleştirilmiş.
En ince ayrıntısına kadar detaylar düşünülmüş.
Şimdilerde havalandırma sistemi üzerinde çalışılıyor. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi yeşil-kırmızı renklere ve spora gönül veren herkes elini taşın altına koyarak bu son virajı dönmesinde Kaf-Kaf'a yardımcı olur. Karşıyaka, voleybolun geleceğini kurtaracak proje olarak görülen altyapı salonunun bitmesine katkı koyan isimleri salon girişine asılacak hatıra panosunda sergileyecek. Bizler de bu dev adamlarla gurur duyucağız.

TÜRKİYE'NİN KAF-KAF'I

Voleybol altyapıda gerçekleştirdiği şahlanış ve mucizelerle alkışlanan Karşıyaka kabına sığmıyor.
Yaz döneminde Foça, Çeşme ve Mavişehir'de açtığı okullarda yüzlerce minik ve gence bu sporun güzelliğini aşılayan Kaf-Kaf'lar hedefi çok büyüttü, Türkiye çapına yayılmaya karar verdi. Teknik Koordinatör Süleyman Bozkan yönetiminde ilk aşamada Ankara Batıkent'te 6 farklı yerde KSK kış spor okulu açılması kararlaştırıldı. Bu okullarda 6-16 yaş arasındaki geleceğin sporcuları eğitilecek. 23 Eylül'de başlayacak okul için kayıtlar devam ediyor.
Dileyenler 0532-4130668 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

GÖKHAN ÖNER IŞIK SAÇTI

Türk voleybolunun efsane isimlerinden Gökhan Öner, hayatını Ayla Işık ile birleştirdi.
Zübeyde Hanım Karşıyaka Nikah Sarayı'nda Gökhan'ın sporcu ve antrenör dostları ile voleybol camiasının seçkin isimlerinin katıldığı nikah sonrası hayatlarını birleştiren ikiliye hayat boyu mutluluklar diliyoruz.

ARKAS'I YARIN

ARKAS Türk voleybolunun temel taşlarından biri. Kanadalı başantrenör Glenn Hoag'la yıllardır birlikteliği bozmadı, bunun yararlarını da görüyor.
Transferde öyle uçuk kaçık rakamlara aldırmıyorlar.
Ama Avrupa Piyasasında güzel bir yer edindikleri için de tüm sporcular ARKAS'a transfer için can atıyor. Önceki gün transfer şov yaptılar.
Bosnalı Matic, Alman Fromm, Sırp Jovovic, pasör Burak ve geleceğin yıldızı olmaya aday 16 yaşındaki Adis. ARKAS gümbür gümbür geliyor.

ŞÖLEN BAŞLIYOR

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 3. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası bugün Atatürk Voleybol Vestel Venüs Spor Kompleksi'nde başlıyor.
Üç gün sürecek nefesleri kesecek turnuvada günde 2'şer maç oynanacak. İzmirlilerin voleybola doyacağı turnuvanın programı şöyle: Bugün: 16.00 İstanbul BŞB-Ziraat Bankası, 18.00 Arkas- Afyon Bld Yüntaş. Cumartesi:
16.00 Arkas-İstanbul BŞB, 18.00 Ziraat Bankası-Afyon Bld Yüntaş. Pazar: 14.00 Afyon Bld Yüntaş-İstanbul BŞB, 16.00 Ziraat Bankası-Arkas.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA