• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Böyle zihniyeti Allah kahretsin

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.08.2015, 00:00
Böyle bir mantık, düşünce, davranış biçimi olabilir mi? Sen arabayı kenara çek, kızın boynuna bıçak daya ve tecavüz et. "Karımdan daha güzeldi dayanamadım" de sonra! Kız 16 yaşında, henüz çocuk denecek yaşta. Aslında bu da saçma oldu yazınca fark ettim, kadın isterse 46 yaşında olsun, ne fark edecek?
Bu erkek mantığı, kahrolmasını istediğimiz bu sapıkça düşünce ve davranışlar nasıl son bulacak? Erkek içgüdüsünün kökü kurusun inşallah. Canının istediği kadına bak, istediğine sark, çok istediğine tecavüz et! Bu ne ya? Hangi ormanda yetiştirilmiş bu adamlar, hangi sapık fikirlerle büyütülmüş, haberi okurken elim ayağım titriyordu. Minibüs veya servis aracı şoförü, araca binen kıza tecavüz etmiş. Vay be! Bu tip adamlar, kendi karısına/anasına/kızına yan gözle bakanı delik deşik ederler ya, anlayın işte. Kafaları bu kadar basabiliyor! Tecavüz olayı çok ekstrem bir hadise kabul ama erkeklerde var olan kendini beğenmişlik, her şeyi yapabileceğine inanmışlık nasıl açıklanır söylesenize?

ONLAR SEVİŞMEYİ BİLE BİLMEZ
Onlar yapar elinin kiridir.
Onlar bakar, süzer, keser, oynaşır, flört eder, her kadın kendilerinin olsun ister.
Onlar kendilerini bir halt zanneder, oysa çoğu 'adam' gibi sevişmeyi, kadınlarının ruhuna dokunmayı bilmez.
Onlar diyalog kurmayı bilmez, ancak konuşurlar. Dinlemek zul gelir. Kadın "Konuşmamız lazım" dediğinde, küfür yemiş gibi hissederler çünkü kuracak cümleleri ve anlatılanları algılayacak beyinleri yoktur. En azından bunun farkında olmaları iyi bir şeymiş gibi görünse de, değildir!
Onlar kıskanırlar ama kıskanılmak istemezler. Kıskandıkları zaman karılarının/sevdiklerinin canını acıtırlar, hakaret ederler, döverler. Ama konu kıskanılmaya geldiğinde, kadının buna asla hakkı yoktur.
Onlar kıskanılmayı, hayatlarının kısıtlanması olarak algılarlar. Hastalıklı beyinlerinde kadının kendisini sevdiği, merak ettiği ve paylaşmak istemediği gibi konu başlıklarına yer yoktur.
Onlar kendileriyle ilgilidir bir tek, saçları/sakalları iyi olsun, gömlekleri ütülü olsun, her kadın kendilerini arzulasın isterler.

NARSİST VE EDEPSİZLER
Onlar tembeldir, gerdeğe bile anaları/babaları sokmuştur, düğün dernek parası vermezler, aileler ev döşer, onlar eve girip evcilik oynamaya başlarlar. Hadise bu kadar basit değildir.
Onlar anaları elmayı soyup yedirdiği için, babaları en ufak bir borçlanmada arka çıktığı için son derece küstahça ve edepsizce yetişir.
Onlar hiç kusura bakmasınlar, ne kadınlarının sevgisini, ne toplumun saygısını hak ederler, onlar bir an önce; mümkünse toplumsal bir suç işlemeden tespit edilmeli ve gereken tedavi başlamalıdır.
Bu manyaklığın önüne ancak sadece kadınların değil eğitimli, görgülü ve ahlaklı erkeklerin desteğiyle geçeceğiz. İnanıyorum, inanmak istiyorum ama tecavüze uğrayan kızlara bunları kim anlatacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA