• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

En gözde çift boşanıyor mu?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.10.2016, 00:00

Boşanacaklarını açıkladılar nihayet.
Nihayet derken, sanki bu haberi illa duymak istiyormuşum gibi algılamayınız rica edeceğim. Aldatma haberleri yapıldı en çok, itiraz ettiler. Sevgilerinin bitmediğini, evlerini ayırmadıklarını söylediler. Uzun süredir boşanacakları hakkında haber yapılıyor ve attıkları her adım paparazziler tarafından izleniyordu.
Onlar dünyanın en güzel, en çekici, en arzu edilen, en gözde çiftiydi. Brad Pitt ve Angelina Jolie'den bahsediyorum, siz İbrahim Kutluay ve Demet Kutluay sandıysanız çok yanıldınız.

BOŞANAN DEMET İBRAHİM KUTLUAY MI?

Bizimkiler daha çok David ve Victoria Beckham'a benziyor, şekil olarak tabii.
Neticede kim tanır sınır ötesine geçince Kutluay çiftini, bir Pitt çifti değiller yani;
İbrahim Yunanistan'da oynasa da bana kalırsa çok şanslı (ballı demek daha doğru) bir oyuncuydu, işleri hep rast gitti, kendisinden daha iyi oyuncular sıkı transferler yapamazken, İbo yürüdü gitti. Hatta o kadar yürüdü gitti ki, serveti konuşulur oldu. Boşanmaları konu edilince, nasıl bir paylaşım yapılacağı züğürdün ve magazin basınının çenesini yordu. Ferit Şahenk arkasındaydı ve dendi ki:
"Ferit Bey İbo'ya sakın ha boşanma dedi, o yüzden boşanmıyor"...

ŞAHANE ÖZEL HAYAT NUMARASI

"İbrahim Kutluay'ı Türkiye Basketbol Federasyonu'nda veya Spor Bakanlığı'nda önemli bir konuma getirecekleri ve hükümete yakın olmaları gerektiği için aile yapılarını bozmamaları gerektiği tembihlenmişti" dendi. Dedikodular böyleydi, uzun süredir de arkalarından konuşuyor herkes. Bir süre önce grubumuz dergilerinden Şamdan Plus için Demet Kutluay ile röportaj yapmıştım, üzerine basa basa adının Demet Şener Kutluay olarak yazılmamasını rica etti. Her şeyin normal olduğunu söyledi, zaten özel hayat da konuşmadık. Bir yılbaşı röportajıydı ve konseptimiz aile yaşamı üzerine kurulmamıştı.
Demet Hanım'ın uzun zamandır, bir şeyleri idare ettiğini duyuyorum. Kocasını, ailesini, yakın dostlarını; sanırım aldatma mevzuu yaşandığı zaman İbrahim Kutluay inkar etmiş ve Demet de kocasına inanmayı seçmişti. Yani evlilikleri o zaman Ferit Şahenk'in dediği yani iddia ettiğini söyledikleri gibi sadece, ricadan ibaret kurtarılmamıştı.
Elbette aşık olmuşlardı, sevmişlerdi, arkalarında sevaplarıyla günahlarıyla kocaman geçmişlerini bırakmışlardı, iki çocukları vardı. Aradan da on küsur yıl geçmişti.
Demet Kutluay, önceki sabah bir magazin programına mesaj yolladı ve boşanacağını açıkladı, "demek ki bu kadar sabredebildi" diye düşündüm.

ERKEK SEVERSE, KADIN KALIR

Erkeklerin kadınları yeterince sevmeme gibi bir sorunları var, Demet, Victoria veya Angelina'yı kastederek söylemiyorum.
Erkeklerin evlendikten sonra başkalarıyla flört etmek ve başkaları tarafından hala beğenildiklerini duymak ve/veya arzulanmak gibi bir beklentileri de var. Bunu da İbo'yu kast ederek söylemiyorum, genelleme sadece.
Brad Pitt, Türk erkeği olmadığı ve hatta bana sorarsanız insan veya dünyalı bile olmadığı için, bir süre önce boşanma dedikoduları çıktığında verdiği bir röportajda karısına hitaben bir mektup yazmıştı.
Bizimkiler, boyları 2'şer metre de olsa, üst üste de çıksalar o satırları yazamazlar. Metnin tamamını internetten okuyabilirsiniz.
Hem karısını bir miktar şikayet ediyor, hem bir durum tespiti yapıyor hem de aşkından vazgeçmediğini açıkça belli ediyordu.
Mektubun tamamı etkileyici ve ibret olsun diye daha ilkokullarda erkek çocuklarına ezberletilmeli, müfredata alınmalı.
Son cümleyi sadece sizinle paylaşacağım;
"Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir..." Kadını deliler gibi seven ve gösteren bir erkek varsa hiçbir kadın gitmez, bunu bilir bunu söylerim. Söylerim çünkü defalarca gitmişliğim var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA