• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Söyleyenden dinleyen arif gerek YUNUS KARAKAYA

Söyleyenden dinleyen arif gerek

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2015, 00:00
Milletvekili adaylığı YSK tarafından düşürülen Atila Sertel, bir taraftan CHP'lileri suçlarken, kendisini şikayet edenlere hakarete varan açıklamalar yapmaya devam ediyor. Atila Bey, son olarak Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunduğu konusunda açıklamalar yaptı, Basın İlan Kurumu'ndan gelen cevabı da paylaştı. Atila bey şunu unutmasın, çok söz söylemek yerine çok dinlemek daha iyidir. Çünkü öğrenmenin en önemli yollarından biri de dinlemektir. Ayrıca çok konuşanın çok hata yaptığı da ortadadır. Kimi konuşmacılar üstü kapalı, sanatlı ve derin anlamlı konuşurlar. Bu durumda söylenenlerin anlaşılması, dinleyenin bilgi ve anlayış yeteneğine bağlı kalır. Ancak Atila Bey, basın açıklamasında daha önceleri yaptığı sözleri kendisi de bir nevi yalanlamış oldu. Eğer Basın ilan Kurumu'ndan gelen yazıyı dikkatlice okusaydı, YSK'nın neden adaylığını düşürdüğünü de anlardı. Kimse onun toplantıya katılmadığını söylemiyor ama nedense Atila Bey aldığı paraya açıklık getirmiyor. Genel Kurul Delegesi olarak Basın İlan Kurumunda yetkisi olduğuna da açıklık getiremiyor. İsterseniz sözü daha fazla uzatmayayım Basın İlan Kurumun Atila Sertel'e gönderdiği yazıdaki 3.ve 4. Maddelerde neler yazıyor bir göz atalım.
Ya akıl var mantık var, ben yıllarca üyesi bulunduğum derneklerin genel kuruluna katılırım hiçbir zaman oturum başına para ödendiğini görmedim. Sen önce o kamu kurumundan para aldın mı almadın mı onu söyle. Almadım diyemez artık. Basın İlan Kurumu'nda normalde 2 yılda bir değişmesi gerek temsilciyi İzmir Gazeteciler Cemiyeti yaklaşık 6 yıldan beri değiştirmedi onu da açıklanması gerekir aslında. Öyle gazetecilerin hakkına savundum vb. gibi sözlere"Kadir"bile inanmıyor. Sen devletin malını deniz bizi keriz mi sandın?

Aman başkan çocuklara bir şey olmasın


Söz Belediye Başkanlarından açılmışken, bir dostum Bornova'daki bir parktan fotoğraf paylaştı benimle. Fotoğraf bir çocuk parkında çekilmiş, oyun alanlarında bulunan kauçuk kaplamalar sanırım iyi yapıştırılmadığından, yerinden kalkmış veya yırtılmış. Olgun Atila'dan ricam, çocukların oyun alanlarının yapımını veya kontrolünü verdiği kişilere dikkat etmesi. Allah korusun çocuklardan birinin ayağı takılıp yaralanırsa vicdan azabından kurtulamaz Olgun Başkan.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA