• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bülbül güle, karga çöplüğe götürür YUNUS KARAKAYA

Bülbül güle, karga çöplüğe götürür

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.08.2015, 00:00
Hz. Mevlana ne güzel söylemiş, "Kimle gezdiğinize, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür."
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a Hz. Mevlana'nın bu sözündeki kıssadan hisseyi çıkarmasını ve ülke kan ağlarken şehitlerimize saygı göstermesini tavsiye ederim. Şehit anaları ağlarken, Serkan başkanın konserlerde alkış ile tempo tutmasını kendisine yakıştıramadığımı bir kez daha belirtirim.

BRAVO ZEKİ BAŞKAN
MHP'li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, partidaşı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın aksine şehitler konusunda çok hassas birisi. Şehitlere büyük saygı duyan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçedeki birçok festival ve müzik etkinliklerini iptal etti. Kayda son olarak da Salihli'nin Kurtuluş günü olan 5 Eylül eğlence etkinliklerini iptal etti.
Başkan Kayda "İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle 5 Eylül tarihinde yapmayı planladığımız halk konseri ve eğlence etkinlikleri, son günlerde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimizin olması nedeniyle iptal edilmiştir. Bilindiği gibi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde şehit haberleri yüreklerimizi dağlamış, toplumun her kesimi bu olaylardan büyük bir üzüntü duymuştur. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine, huzur ve barışına gölge düşürmek, nifak sokmak isteyenlerin gerçekleştirdiği terör eylemlerini şiddetle kınıyor, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisiyle, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Teşkilatına ve Türk Milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum" sözleriyle etkinliği neden iptal ettikleri konusuna açıklık getirdi.

TEBRİKLER BAYIR

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır kızı Gizem Bayır'ı evlendirdi. Gizem ile Özgür Ekmekçioğlu'nun nikah şahidi CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal oldu. Bayır'ın, Alişan şarkı söylerken mikrofonu alıp üç şehit haberi aldıklarını bu durumda düğüne devam edemeyeceklerini söylemesi takdir edilecek bir olaydı.

AKBABA KİMİN AKRABASI

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Tarık Akbaba'nın, bir vatandaştan iş vaadiyle 1000 TL aldığını belgelerle ortaya koymuştum. M.A, vaadini yerine getirmeyen Akbaba'yı yatırdığı paranın dekontuyla birlikte savcılığa şikayet etmişti. Olayın ardından Tarık Akbaba'nın aldığı parayı M.A'ya iade ettiğini sizlerle paylaşmak istedim. Ancak Akbaba'nın CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ve Tüm-Bel Sen 1 Nolu Şube eski Başkanı Yaşar Gül'ün yeğeni olduğunu öğrenince şaşırmadım desem yalan olur.

YÜKSEL ARADI

Tekin Bingöl'ün İzmir'e gelişini haber alan CHP İzmir eski Milletvekili Alaattin Yüksel, Muhittin Dalgıç, Mustafa Moroğlu, Ali Engin, Celal Yıldız ve Barış Erel'in Çeşme Alaçatı arasında, Fatih Terim'in de yaşadığı villanın bulunduğu bölgede dost meclisinde bir araya geldiği iddiasını yazmıştım. CHP İzmir eski milletvekili Alaattin Yüksel, telefonla arayarak iddiaların doğru olmadığını söyledi, ben de sizlerde paylaşmak istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA