• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kocaoğlu itiraf etti YUNUS KARAKAYA

Kocaoğlu itiraf etti

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2015, 00:00
Hatırlarsanız 29 Temmuz tarihindeki yazımda, "Fuar elden gidiyor mu?" diye sormuştum. Dünden bugüne kadar ne İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ne de İZFAŞ'dan, olumlu veya olumsuz bir açıklama gelmemişti.
Nihayet İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege TV'de katıldığı programda fuarın elden gidebileceğini itiraf eder mahiyette bir açıklama yaptı.
Ege TV'de canlı olarak yayınlanan "Yüz Yüze" programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gazeteci-Yazar Mehmet Karabel'in "Fuar İzmir'e partner alacak mısınız?" sorusuna da cevap verdi. Başkan Kocaoğlu, İzmir fuarcılığını büyütmek istediklerini, yabancı ortağa da kapılarının açık olduğunu ancak tek kurallarının para değil kentin kazanması olduğunu söyledi. İzmir'in bir marka değeri daha elden gidiyor söylemedi demeyin.

Gül: Kendisiyle konuşmuyorum

Bir vatandaştan iş vaadiyle 1000 TL alan CHP Konak İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Tarık Akbaba'nın, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ile Tüm Bel Sen 1 Nolu şubesi eski başkanı Yaşar Gül'ün yeğeni olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Yazımla ilgili olarak CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül arayıp bazı konuları benimle paylaştı. Bektaş Gül, "Oldukça geniş bir aileye sahibim. Maalesef yeğenimi kendim seçme gibi bir şansım yok. Kendisini defalarca uyardım ama dinletemedim. Kendisiyle konuşmuyorum. Onun yaptığı hataları parti içi muhaliflerim benim aleyhime kullanıyor" şeklinde konuştu. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim
Bu arada şunu merak ediyorum CHP yönetimi Tarık Akbaba olayıyla ilgili neden bu kadar sessiz acaba?

Moroğlu: Bugün için il başkanlığı düzeyinde hedefim yok

CHP İzmir eski milletvekili Mustafa Moroğlu'nun il başkanı olabilmek için Tekin Bingöl ile bir araya geldiğinin parti kulislerinde konuşulduğunu yazmıştım. Bu konu sanırım Mustafa Moroğlu'nu oldukça rahatsız etmiş ve bir açıklama yapma gereği duymuş. CHP İzmir Eski Milletvekili, "Bugün için il başkanlığı düzeyinde hedefimin olmadığını, delege seçimleri ve ilçe kongreleri tamamlanmadan böyle bir çabanın doğru olmadığını belirtmek isterim" demiş. Yani Moroğlu, "İstemiyorum yan cebime koy" demek istemiş. Demek istiyor ki delege seçimlerini bir halledelim sonrasına bakarız.

'Hatip' yayın hayatına başladı


1. Bayraklı İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Yılmaz, Okullarının yayın organı "Hatip" isimli dergisinin yayın hayatına başladığını müjdeledi. Güzel ve kaliteli bir derginin yapımında emeği geçen Başta Okul Müdürü Yusuf Yılmaz olmak üzere emeği geçenleri tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA