• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Düşünüyorum “OHAL”de varım YUNUS KARAKAYA

Düşünüyorum “OHAL”de varım

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.07.2016, 00:00
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kritik MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın açıklaması düzenledi ve 3 ay süre ile OHAL ilan edildiğini duyurdu.

Tabi OHAL'in ilan edilmesinden sonra her zaman olduğu gibi bir sürü kaos senaryoları yazılmaya başlandı.
Tabi bu senaryoları yazanların tek hedefi ülkemizin, milli birlik ve bütünlüğüne zarar vermekti.

Ama özellikle iş dünyasının birbiri ardına yaptığı "OHAL"i destekliyoruz açıklamaları, özellikle ülke ekonomisi üzerinde olumlu etki oluşturdu.

"OHAL"DE VARIM

Ben de diyorum ki;
Ülkemizin milli birlik beraberliği söz konusu ise "OHAL"de varım.

Demokrasi için "OHAL"de varım.
Demokrasi şehitlerimizin katillerinin bulunması için "OHAL"de varım.

Uzlaşma için "OHAL"de varım.
İnsanca yaşamak için "OHAL"de varım.

Milli değerlerimiz için "OHAL"de varım.
Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerinin bulunması için "OHAL"de varım.
Daha güçlü Türkiye için "OHAL"de varım.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için "OHAL"de varım.

DEĞİŞEN BİRŞEY YOK

"OHAL" ilanının iş dünyası ve insanların hayatında bir değişiklik oluşturmadığını Cuma günü Çeşme'de gözlemledim.
Arkas Çeşme Site Spor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı için gittiğimde halk normal yaşantısını sürdürürken, insanların yüzlerinde bırakın en ufak karamsarlığı, tam aksine daha mutlu ve huzurlu olduklarını gözlemledim.

Arkas Spor Asbaşkanı ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, bize geleceğe yönelik sportif projelerini anlatarak felaket tellallarına da önemli bir ders verdi. Arkas, "Arkas Spor Kulübü'nü kendi kendine yetecek hale getirmeyi istiyorum. Bunu gerçekleştirmek için iki adım attık.

Birincisi Arkas Çeşme Site Spor'la başladığımız ama her yazlık yerde açarak zincir hale gelmeyi hedeflediğimiz yaz kampları projemiz.
Seneye Foça'da açacağız, arazisini aldık. Urla için fırsat kolluyoruz. İçerisinde kız ve erkek yurdu da bulunan, yılın 365 günü faaliyet gösterecek spor kampları planlıyoruz. İkinci adım olarak da Arkas Spor Kulübü'ne gelir sağlamak amacıyla Technogym Türkiye distribütörlüğüne ortak olduk" dedi.

KOCAOĞLU-YÜKSEL ORTADA YOK

İzmirliler, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ yapılanmasının kalkışma girişimine sert tepki gösterdi. Yüzbinlerce İzmirli, Konak Meydanı'nı doldurarak girişimi protesto etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de vatandaşlar, 30 ilçeden Konak Meydanı'na akın etti. Meydana akın edenler arasında birçok siyasi parti temsilcisi de vardı.

Ancak CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Alaattin Yüksel'den ses seda çıkmadı.
Oysa CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in, (O zaman CHP İzmir Milletvekiliydi) İzmir'de Gezi Parkı eylemleri için Gündoğdu Meydanı'nda toplanan kalabalığı ziyaret ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere para verdiğini unutmadınız değil mi?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA