• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Parti kulisleri YUNUS KARAKAYA

AK Parti kulisleri

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2016, 00:00

BBir süre CHP kulislerini kaleme almıştım. Şimdi biraz da Ak Parti kulislerine kulak verelim isterseniz.
Seçimler erkene alınır mı, alınmaz mı onu bilemem...
Lakin hangi partiden olursa olsun sokakta daha fazla koşturan ve görünen isimlerin adayların belirlenmesi döneminde bir adım önde olacağını söylemeden geçemeyeceğim.
Teşkilat kulislerinde en çok konuşulan ilçelerin başında Buca geliyor.
AK Parti kulislerinde Buca'nın adayı kim olur sorusunun cevabı genç, çalışkan, tecrübeli ve her kesimden destek görecek biri olmalı olarak karşımıza çıkıyor...
Buca kulislerinde son dönemde ismi çok fazla konuşulmaya başlanan Ekonomist Adnan Öztekin ilk isim olarak karşımıza çıkıyor...
Adnan Öztekin;
Genç, çalışkan, tecrübeli...
Parti teşkilatının da sevdiği bir isim...
CHP tabanı başta olmak üzere her kesimden oy alabilecek AK Parti sevdalısı biri.
Hemen eski bir CHP'li usta siyasetçiden gelen iddialı öngörü ile yazımızı bitirelim:
"Aziz Kocaoğlu'nun ve çok sayıda CHP'li ilçe belediye başkanının yetersiz performanslarından ve halka istenilen hizmeti götürememesinden dolayı, AK Parti ilk yerel seçimlerde İzmir'de en az 18 ilçeyi kazanır..." Bekleyip, göreceğiz...

Yeni atanan ilçe başkanlarının yükü ağır

Biliyorsunuz AK Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce koordinasyon sorunu nedeni gerekçe gösterilerek Bayraklı, Karabağlar, Bergama istifaları istenilen 3 ilçe başkanı yerine geçtiğimiz günlerle yeni isimler atandı.
Karabağlar İlçe Başkanı olarak Kazım Erten, Bayraklı İlçe Başkanı olarak Avukat Özgür Hızal, Bergama İlçe Başkanı olarak Hakan Koştu ve Urla İlçe Başkanı olarak Ahmet Olgun Bilici göreve atamaları yapıldı.
Bu isimlerin yükünün bir hayli ağır olduğunun altını özellikle çizmek isterim, ama bu yükün altından da kalkacaklarını düşünüyorum.
Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Özgür Hızal'ı özel olarak tebrik etmek istiyorum.
Neden mi?
Hemen söyleyeyim Özgür Hızal biliyorsunuz daha önce Ak Parti İzmir İl Başkanlığı yönetiminde görev yapıyordu.
Ama AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Parti tüzüğünün 56'ncı maddesine istinaden Özgür Hızal ve bazı isimleri görevden almıştı.
Ancak küsmeden yılmadan mücadele eden Avukat Hızla, bu çalışmasının ödülünü Bayraklı İlçe Başkanı olarak aldı.

Özdağ, Yurttaş'ı yalnız bırakmadı

AK Partili eski Manisa Milletvekili Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muzaffer Yurttaş ve eşi Dilek Yurttaş'ın alternatif tıpla sağlık hizmeti vereceği 'MY Şifa Merkezi' Salihli'de de hizmete açıldı. Tamamlayıcı tıp alanında hizmet verecek olan merkezin açılışına AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile davetliler katıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA