• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Aysel'e vefa borcu

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2013, 00:00
'Ayselim' albümü onu seven starları buluşturdu. Türk Pop Müziği'nin sınır tanımayan tek söz yazarı, çok sevilen şarkılara imzasını atmış Aysel Gürel'in unutulmaz şarkılarını ünlüler bir araya gelip yeniden seslendirdiler. Bu güzel çalışmada Aysel Gürel'in kızları Mehtap ve Müjde Ar da yer aldılar. Ajda Pekkan'dan Sezen Aksu'ya, Tarkan'dan Ayşegül Aldinç'e, Sertab Erener'den, Levent Yüksel'e birçok ismin katıldığı bu süper albümde iki de sürpriz isim var. Sesinin güzelliği ile her zaman kendinden bahsettiren Ata Demirer "Sitem"i, İspanya asıllı İsrailli şarkıcı Yasmin Levy "Sevda"yı okuyor. Son dakikada bu projeden çekilen Nilüfer haricinde (ki hazır olan albüm kapakları bile değişti bu yüzden) her şey yolunda gitmiş ve önümüzdeki aylarda satışa sunulacakmış. Gürel'in 5. ölüm yıldönümü için hazırlanan bu albümde sadece şarkıları değil kaybettiğimiz sanatçının özel mektuplarındaki hatıraları da yer alıyor. Ve de en önemlisi bu hatıraların kimler tarafından sunulacağı. Türkan Şoray, Elif Şafak, Fatih Altaylı, Filiz Akın, Murathan Mungan...

Canlı müzik geri dönüyor

Bir dönem Bodrum'da ortalığı kasıp kavuran canlı müzik furyası geri dönüyor. (Her güzel şeyin döndüğü gibi) Aldığım duyumlara göre İstanbul'un meşhur 'Dedikodulu Meyhanesi' Gümbet'teki yeni yerinde kapılarını 'Hande Yener' ile 18 Mayıs'ta açıyor. Ardından sıra ile 8 Haziran Demet Akalın, 9 Haziran Rober Hatemo, ayrıca her perşembe Hakan Altun, 30 Haziran Gülşen... Bu haziran programı... Hatırlıyorum 99'larda aynı hızla 'Arto, Of Aman Nalan ve de en son Hande Yener Bodrum- Nispet Kulüp'te çıkmışlardı. Yer yerinden oynamıştı. Nereden mi biliyorum. Ben yani Besim işletiyordu orayı. Dileğim aynı hızla devam etsin bu furya. Diğer yandan her gece birbirinden daha güzel iş yapılıyordu o zamanlar Bodrum- Dedikodulu Meyhane'de. Bunu da nereden mi biliyorum? Orada bizim 'Tıpatıp Show'umuz vardı her gece...

Garo Mafyan severler Bodrum'a

Bu arada Bodrum Marina'daki 'Yatcht Kulüp'e kimler geliyor biliyor musunuz? Her zaman 1 numara olan Garo Mafyan ve orkestrası. Hanımı Gülyüz ile İzmir'den transfer oluyor yaz sezonu için... Kimbilir ne güzel anılar yaşayacak Bodrumseverler? Hoş geliyorsun Garo... Bu arada her zaman Bodrum'a hakiki kaliteyi vermiş olan 'Yatch Kulübü'ne ve sahibi Şenkar'a ve de ekibine tebriklerimi yolluyorum.

Ajda'dan inciler
Veeee Bodrum'dayım mutluyum, diyorum ya. Mutluluğuma mutluluk katan anlar oluyor tabii ki. Bunlardan biri de dün gece vazgeçilmezim, dostum, en sevdiğim Ajda'mın yaptığı sürpriz oldu. Telefon açıp "Bodrum'da mısın?" dedi. Onayladığım cevabıma "Ben de" yanıtı geldi. Buluşup balığımızı yedik çok sevdiklerimizle. O kadar ama o kadar güzel ve şirin bir gününde idi ki, yaptığımız konuşmalardan birkaçını ancak yazabildim. İşte size bir ikisi.
- Bazen kendime ulaşamıyorum. 2 Ajda var bende. Biri diğerini arayınca "Şu anda ulaşılamıyor, sonra tekrar deneyin" cevabını alıyorum.
- Ajda benim kızım. Onu tabii ki çok seviyorum, ben büyüttüm, bu günlere getirdim. Sevmez, üzerine titremez miyim?
- Hayat bir podyum'dur. Yürüyüşünüze, kıyafetinize, halinize, ruhunuza bağlı olarak gider gelirsiniz.
İşte Ajda'mdan inciler...
Hepinize mutlu başarılı bir hafta temenni ediyorum....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA