• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Israrcı ve kararlı olacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Israrcı ve kararlı olacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2009, 00:00
Bugün düşüncelerimizde ısrarcı olacağız. Parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor. Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Bugün öfkemize hakim olmalı ve duygularımızı dramatik şekilde ifade etmekten sakınmalıyız. Gözlemci yönlerimiz ortaya çıkıyor. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. İlişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalıyız.
Bugün doğanlar; duygusal ve içine kapanık bir yapı sergilerler. Düşündüklerini ispatlı bir şekilde açıklarlar. Seçici ve inceleyicidirler. Çok yetenekli oldukları için, her işte başarı gösterirler. Dostluklarında çok güçlüdürler. Maddi konularda güven duygusuna ihtiyaçları vardır. Sezgileri çok güçlü olduğu için, sanatçı yönleri gelişmiştir. Uzağı görme yetenekleri vardır. Yaşam kalitelerini sürekli yüksek tutmak istedikleri için, kaliteli işlerden hoşlanırlar. Aşk konularında sezgisel davranırlar. Aile bağları çok güçlü olduğu için, sevdikleri ile iç içe yaşamak isterler.
KOÇ:
Kişisel egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olmayabilir. Hayallerinizle yaşam planlarınız arasında köprü kuracaksınız.
BOĞA:
İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.
İKİZLER:
Maddi konularda, karşı tarafın düşüncelerini süzgeçten geçirmeden karar vermek istemiyorsunuz. Aile arasında bazı mal problemleri gündeme gelecektir. Bugün enerjinizi dengeli kullanmalısınız.
YENGEÇ:
Partnerinizle duygusal alışverişte bulunacağınız bir gün. O, bazı konuları çok derin bir şekilde irdeleyecek ve her şeyden olumsuz bir tablo çıkaracaktır. Duygusal çatışmalardan uzak kalmalısınız.
ASLAN:
Ailenizle ilgili bazı aktiviteler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finansal desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmamalısınız.
BAŞAK:
Aile bireyleri ile tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Aile içi sorunları partnerinizle konuşabilir ve onun fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz.
TERAZİ:
Dengelerinizi kaybetmeden, ailenizle aranızda mesafeyi korumak isteyebilirsiniz. Onlara düşkünlüğünüz, özgürlüğünüze sınır getiriyor. Geçmişte kalan konuları daha fazla irdelememelisiniz.
AKREP:
Bugün, çevrenize karşı ketum bir tavır içindesiniz. Olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Kardeşlerinizle bazı fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat etmelisiniz.
YAY:
Maddi konularda beklediğiniz güven ortamını kendiniz sağlamak zorundasınız. Karşı tarafın ketum davranışlar içinde olması şüphelerinizi körükleyebilir. Karamsarlık size yakışmıyor.
OĞLAK:
Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine çok fazla önem veriyorsunuz. Bu yüzden ilişkilerinizi belli bir düzeyde götürmeniz imkansızlaşıyor. Bugün her an tartışabilirsiniz.
KOVA:
Düşüncelerinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz.
BALIK:
Partnerinizin mesleki başarılarına tanık olabilirsiniz. Onunla bazı konuları yeniden ele alarak, gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bugün olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA