• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Merkür’ün geri hareketi cihazlarımızı bozabilir FİLİZ ÖZKOL

Merkür'ün geri hareketi cihazlarımızı bozabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2009, 00:00
Eski ilişkilerimizi irdeleyeceğimiz bir gün. Henüz kafamızda bitiremediğimiz duygular olabilir. Özellikle mantık ve duygu karmaşası yaşadığımız bugünde, isteklerimizde eski hesaplaşmaları bırakmalı ve teslimiyetçi bir ruhla hareket etmeliyiz. Öfkelendiğimiz kişilerle soğuk savaşlar başlatabilir ve onları incitmek isteyebiliriz. Ruhsal arayışlarımızın temelinde güçlü olma ve "ben" egosu yatmakta. Silahlarımızı kuşanmak yerine mistik vizyonumuzu esnetmeliyiz. Geri giden Merkür, bir çok cihazımızı ve elektronik aletlerimizi bozacaktır.
Bugün doğanlar; kendilerine güvenen kişilerdir. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Çok fazla seyahat ederler. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıradışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilirler. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanmazlar. Enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Hatalı dostluklardan sakınmalıdırlar. Hitap etme yetenekleri çok iyidir. Edebiyat ve sanat ağırlıklı konularla ilgilenirlerse, yaşamda başarılı olurlar.
KOÇ:
Karşıt evinizde Merkür geri gitmeye başlıyor. İlişkilerinizde ani ataklar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz teklifler gecikecek.
BOĞA:
Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel yaptığınızı gösteriyor.
İKİZLER:
Yönetici gezegeniniz Merkür, geri hareketini yapmaya başlamasıyla, sosyal hayatınızda bir takım gerilemeler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili problemler üzerinde yoğunlaşabilir.
YENGEÇ:
Ailenizle ilgili sorunları fazla abartmadan çözmelisiniz. Dostlarınızla aranızda pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz.
ASLAN:
Yakın arkadaşlarınızın olumsuz davranışları, sizin işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecektir. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacak.
BAŞAK:
Sizi sıkan özel durumlardan uzaklaşmalısınız. Her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Bugünlerde güven ihtiyacı içindesiniz.
TERAZİ:
Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir.
AKREP:
Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Vazgeçtiğiniz her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.
YAY:
Merkür giderken, özgürlüğünüzü kullanamayabilirsiniz. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Yaşça büyük kişiler canınızı sıkabilir.
OĞLAK:
İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direk bağlantılı olan parametrelerdir.
KOVA:
Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez. Hiç kimseye anlatma çabası içinde de olmayın.
BALIK
İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gününüzdesiniz. Bugün çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin tavırlarını çok fazla büyütüyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA