• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aktif ve sistemli hareket edeceğiz FİLİZ ÖZKOL

Aktif ve sistemli hareket edeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2009, 00:00
Bugün bir çoğumuz, evimizle ilgili geciktiğimiz restorasyon çalışmalarına başlayabiliriz. Düşüncelerimizi, yaratıcılığımızla birleştirecek yeteneğe sahibiz. El becerimizi kullanabileceğimiz alanlarda kendimizi ispat edebileceğimiz bir performans içinde olacağız. Hobilerimizle ilgili tatminkar fırsatlarla karşı karşıya kalabiliriz. Düşüncelerimizde aktif ve sistemli hareket edeceğiz. Geleneksel yapımızı koruyacağımız ve sanatsal olaylarda nostaljik duygular içinde olacağımız bir gün. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz.
Bugün doğanlar; inatçı ve aşırıya kaçan davranışları ile her alanda dikkat çekerler. Duygusal hayatları çok karışıktır. Kendilerine güvenirler. Lüksü çok sevdikleri için, evlerini en iyi şekilde ve donatırlar. İlişkilerinde cinsel dürtülerden çok, zeka kapasitesi rol oynar. Kısıtlanmak istemeyen ve bağlanmaktan korkan hazin aşk hikayelerinin özel kahramanlarıdır. Sanata karşı eğilimleri çok fazla olduğu için, entelektüel çevrelerde kendilerini rahat hissederler. Sanat danışmanlığı tercih ettikleri mesleklerden biri olabilir. Gözlemci ve araştırmacı yapıları, onlara farklı bir statü kazandırabilir.

KOÇ:
İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyorsunuz.
BOĞA:
Engeller sizin için bağlayıcı olmayacak. Finans konularıyla ilgili gizli projeleriniz mevcut. Bunları cesurca yaşama geçirebileceksiniz. Güçlü kişiliğinizle dikkatleri üzerinizde yoğunlaştıracaksınız.
İKİZLER:
Sevdiğinizle romantik günler sizi bekliyor. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemek. Eski bir sevgili ile sosyal bir aktivitede karşılaşabilirsiniz.
YENGEÇ:
Korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamda egonuzu tetikte tutacaksınız. Hırslı ve atak davranarak düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.
ASLAN:
Merkür'ün geri hareketi sırasında dikkatli olmalı, geçici duygular yüzünden keyfinizi kaçırmamalısınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Erken yapılacak evlilikler için uygun dönem değil.
BAŞAK:
Hedeflerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız.
TERAZİ:
Başkalarının fikirlerine ihtiyaç duymuyorsunuz. Bugün daha aktif bir performans sergileyeceksiniz. Yaşantınıza aniden girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız.
AKREP:
İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Çünkü, bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyorsunuz.
YAY:
Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız.
OĞLAK:
Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Sessiz, sakin bir şekilde fakat kesin yargılarla çalışırken, zor olan işleri başarabileceğinizi göstereceksiniz.
KOVA:
Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz.
BALIK:
Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Ani yükselişler yaşayabilirsiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI