• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni fikirler üretmek için ideal bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yeni fikirler üretmek için ideal bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.10.2009, 00:00
Bugün olaylara eleştirel bir tarzda yaklaşacağız. Yaşamın görünmeyen bazı detayları gözümüze çarpacak. Yakınlarımızın sorunlarına karşı destekleyici fikirlerle yardımcı olmaya çalışacağız. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerle yeni fikirler üreteceğiz. Dostluk duyguları ve sosyal olaylar revaç görecek ve sivil toplum örgütlerinin faaliyetleri gündem kazanacak. Toplumsal olayları sorgulayacak ve yargılayacağız. İlişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Uzun süren beraberliklerde nişan ve söz kesilme olayları gündeme gelecektir.
Bugün doğanlar; bilime ve edebiyata önem verirler. Çok çalışkandırlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, mükemmeli yakalamaya çalışırlar. Aşk konusunda tutucu bir tavır sergilerler. Bir insana bağlanmak ve ihtiyaç duymaktan son derece çekinirler. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Evleri düzenli ve hoştur. Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşıktırlar. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yaşamları fantezilerle doludur.

KOÇ:
Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Düşüncelerinizi ufade ederken aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.
BOĞA:
Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.
İKİZLER:
Ay, para evinizde ilerlerken güçlü desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda gelişmeler, sizi de sevindirecek.
YENGEÇ:
Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.
ASLAN:
Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün birçok gizlilik gündeme gelecek. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konular sizi baskı altına alıyor.
BAŞAK:
Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını istiyor ve desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranmalısınız.
TERAZİ:
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Bugün, duygusal konular ön plana çıkacak.
AKREP:
Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız.
YAY:
Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesursunuz ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edeceksiniz.
OĞLAK:
Ay karşıt burcunuz Yengeç'te ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, birçok nedenden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Mistik konulara ilginiz yoğun.
KOVA:
Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yeni fikirlere açık bir gününüz.
BALIK:
Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA