• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aşta sezgilerimiz önem kazanıyor FİLİZ ÖZKOL

Aşta sezgilerimiz önem kazanıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2010, 00:00
Bugün özellikle aşk ilişkilerimizde sezgilerimiz ön plana çıkıyor. Karşılaşacağımız sürpriz durumlar karşısında isteklerimiz ve değer yargılarımız arasında kalabiliriz. Birlikte iş yaptığımız kişiler tarafından sorgulanmak istemiyor ve özellikle iş konusundaki düşüncelerimizi kendimize saklamak istiyoruz. Akşam saatlerinde kendimizi çok daha özgür hissederken, duygularımızın coştuğuna şahit olacağız. Yakın bir dostumuzla keyifli sohbetler edebiliriz.
Bugün doğanlar; zeki ve esprili kişilerdir. Empati yapmayı iyi bildikleri için insanlarla araları daima iyidir. Algılamaları çok güçlüdür. Uzak mesafeler, onların mistik duygularını ortaya çıkarır. Duygusal tatmini uzun yolculuklarda bulurlar. Başkalarına ters gelen şeyler onlar için son derece doğal olabilir. İşlerine karışılmasından hoşlanmadıkları için, yaratıcılıkları tek başına kaldıkları zaman ortaya çıkar. Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Maddi konulara sıcak bakarlar. Olaylara hakim olamadıkları zaman huysuz ve kaprisli olurlar. Olaylar karşısında çok çabuk endişelenirler.

KOÇ:
Olayları çok fazla yargılamak sizi yoruyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konular gündeme gelebilir.
BOĞA:
Farklı düşüncelere saygı göstermenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, duygusal konularda tavana vurabilirsiniz. Kıskançlık dürtüleriniz ilişkinize zarar veriyor.
İKİZLER:
Çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için onlara yardım edeceksiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme olacak. Sözlere gerek duymadan anlaşacaksınız.
YENGEÇ:
Duygusal isteklerinizde artış gözleniyor. Ay, karşıt burcunuzda yer alırken, ilişkinizde bencilliklere neden olabilir. Partnerinizin bazı doğal davranışlarından yanlış sonuçlar çıkarmanız mümkün.
ASLAN:
Dostlarınızın iş yaşantınıza yapacağı katkıları fazla önemsiyorsunuz. Bildiğinizden şaşmamalısınız. İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz.
BAŞAK:
İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün. Bugün alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Yaşantınızda farklı değerler peşinde koşmanızın mükafatını görüyorsunuz. Sınırlarınızı aşmalısınız.
TERAZİ:
Bugün biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Aşka bakışınızda fark var.
AKREP:
Bugün, bilinçaltınız oldukça karışık ve rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz işler konusunda bile negatif bir performans sergiliyorsunuz. Süregelen ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz.
YAY:
Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesaretli davranacaksınız. İletişime değer vermenize rağmen, canınız oldukça sıkkın. Yaşadığınız olayların olumsuz etkilerinden kurtulmayı denemelisiniz.
OĞLAK:
Özgüveninizi yitirmeden kendinizi sınamalısınız. Özellikle duygusal ilişkilerinizde, saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Tutucu tarafınız yüzünden zaman kaybı yaşayabilirsiniz.
KOVA:
Problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Kendi duygularınızı gereğinden fazla önemseyerek ve karşınızdaki kişiyi dinlemeyerek hata yapıyorsunuz.
BALIK:
Kalabalıktan sıkılabilir ve iç dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili zekanız en üst düzeyde çalışıyor. Menfaatleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA