• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gezi programları gündeme gelecek FİLİZ ÖZKOL

Gezi programları gündeme gelecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.05.2010, 00:00
Bugün yaşama daha felsefi anlamda yaklaşıyoruz. İdeallerimiz bugün daha önemli. Yuvamıza dönük çalışmalarda başarıya ulaşabilir ya da yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı artırma konusunda zevkli konulara odaklanacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız. Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecek. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarımızı arayabiliriz. Hareketli bir gün yaşayacağız.
Bugün doğanlar; geçmişlerine bağlı kişilerdir. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yatırımlarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Toplumsal misyonları olan bu kişilerle anlaşmak ve paylaşmak her zaman kolay değildir. İlginç konuların kişileridir. Girdikleri ortamlarda farklılıklarını karşı tarafa çok kolay yansıtabilir. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır.

KOÇ:
Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bugün cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Aşka önem veren bir kişi olarak, her zamankinden yoğun hisseceksiniz.
BOĞA:
Duygusallıkla akılcılığı karıştırmayı sevmediğiniz halde, gün içinde bu iki kavram kafanızda karmaşa yaratacak. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız.
İKİZLER:
Ortaklıklar konusunda geniş seçeneklere sahip olacaksınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir onlarla ortak işler beraberce yapabilirsiniz. Bu dönem, borçlarınızı daha kolay ödeyeceksiniz.
YENGEÇ:
Arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlarla kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacak. Katılacağınız gruplarda maddi konulara fazla girmemelisiniz.
ASLAN:
Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergilemekle önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bugün, sosyal ortamlarda hem eğlenecek hem de bilginizi genişletme ortamı bulacaksınız.
BAŞAK:
Yapacağınız her türlü çalışmanın karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Bazılarınız iş ve meslek konularını, aşkla birleştirerek kişiliklerine uygun davranacaklar.
TERAZİ:
Bugün isteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak.
AKREP:
Yoğun tempo içinde temkinli olmaya devam edeceksiniz. Bu durum size çok önemli avantajlar kazandıracak. Süregelen olaylarınız bir anda yön değiştirebilir. Organizasyon konusunda dikkatli hareket etmelisiniz.
YAY:
Tanışmalar için uygun bir gün. Kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası.
OĞLAK:
Yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkat ederek, yolunda giden işlerinizde karmaşa yaratmayın. Beraberliklerinizde ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.
KOVA:
Hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara baskıcı davranmamalısınız. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Bugün fiziksel anlamda oldukça çekicisiniz.
BALIK:
Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA