• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kendimize olan güvenimiz artıyor FİLİZ ÖZKOL

Kendimize olan güvenimiz artıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.06.2010, 00:00
Duygularımızı doğru kullanabileceğimiz bir gün. Annemizle ve sevdiklerimizle olan manevi bağlarımız güçleniyor. Kardeşler ve komşularımızla ilgili organizasyonlar ön planda olacak. Dostlarımızla telefon konuşmalarımız yoğunlaşacak. Yolculuklarla ilgili planlar yapacağız. Kişisel özelliklerimizi geliştirmek için, gerekli tüm donelere sahibiz. İnatçı yönlerimiz atağa kalkıyor. Tecrübelerimizin bize verdiği bilinçle hareket edeceğiz. Kendimize ve yaratıcılığımıza güveneceğiz.
Bugün doğanlar; güzelliğe hayrandırlar. Çevrelerinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge kurmasını iyi bilirler. Zeki, pratik ve esprili kişilerdir. Empati yetenekleri çok gelişmiştir. Yaşamda arayışları hiç bitmez. Sessiz gibi görünmeleri kişiliklerin güçlü yönlerini örtebilir. Prensiplerine büyük önem veren bu kişilerle anlaşmak kolay değildir. Mantıklı davranışlarının altında gizli bir inatları vardır. Çekici görünüşleri sayesinde çevrelerinde isteklerini kolayca yaptırırlar.

KOÇ:
Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken dostlarınızın yardımını alacaksınız. Strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz.
BOĞA:
Derin düşünce ve araştırmalar içinde olacaksınız. İlgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilir, yasak duygular içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerde bazı aksamalar söz konusu olacaktır.
İKİZLER:
Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular gündeme gelecek.
YENGEÇ:
Bugün görüşeceğiniz kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Aşk yaşayanlar eşleri ile birlikte tatile çıkabilirler. Partnerinizin destek verici davranışları sizi memnun edecektir.
ASLAN:
Kıskanılıyor ve taklit ediliyorsunuz. Bu durumu olumsuzluk olarak nitelendirmemeli ve pozitif bir şekilde algılamalısınız. Uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır.
BAŞAK:
Aşkta romantik günler geçirebilirsiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklarda ılımlı bir hava estireceksiniz. Dostlukların pekişeceği, arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönemdesiniz.
TERAZİ:
Bugün, yakın dostlarınızdan önemli destekler alacaksınız. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.
AKREP:
Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz.
YAY:
Geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirleriniz bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, bildiğiniz gibi davranmalısınız.
OĞLAK:
Gezegenlerden aldığınız sert etkiler, yaptığınız çalışmalara yeni bir bakış açısı getirecek. Yaptığınız işlerle yetinmiyor ve gözünüzü daha da uzak hedeflere dikiyorsunuz. İstediğiniz bolluğa kavuşacaksınız.
KOVA:
Çevrenizde diyalog içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz.
BALIK:
Bugün, gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, anlamsız kişileri de yaşantınıza almak istemeyeceksiniz. Romantik yönleriniz bugün belirgin şekilde ortaya çıkıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI