• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkili ilişkilerde güven arayacağız FİLİZ ÖZKOL

İkili ilişkilerde güven arayacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.06.2010, 00:00
Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Matematiksel alanda başarılı çalışmalar yapılacak. Birçok organizasyon çalışmasının altına imza atabiliriz. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Politika dünyasında gizli hesapların döndüğü kaynaşmalar mevcut olacak. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz.
Bugün doğanlar; sakin ve telaşsız yapılarıyla bulundukları yere sükunet getirirler. Sanata eğilimli ve derin kişilerdir. Tartışmalardan hoşlanmadıkları için, kalabalık ve gürültülü ortamlardan kaçarlar. Sevdikleriyle bir arada olmaktan ve dost sohbetlerinden müthiş keyif alan bu kişilerle yaşamı bir sanat gibi yaşayabilirsiniz. Kıskanılmaktan nefret ederler. Konuşarak sorunların çözüleceğine inanırlar. Gülümseyen çehreleriyle, toplumun nezih köşelerinde onlara rastlayabilirsiniz. Akılcı dostluklardan zevk alırlar. Güzellik kavramına çok önem verirler.
KOÇ:
Yaşamınızda sizi kötü etkileyen olayları genellikle bastırmaya çalışıyor ve dışa yansıtmıyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızı bu kez başkalarına yansıtmaya başladınız. Bu da çevrenizin desteğini azaltıyor.
BOĞA:
Anlaşmazlık içinde olduğunuz yakın arkadaşınıza karşı, tepkilerinizi net olarak ortaya koyup açık davranmalısınız. Duygusal sürüklenmelerinizin verebileceği anaforlara kapılmayın.
İKİZLER:
Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi motive etmesini öğrenmelisiniz. Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor.
YENGEÇ:
Çalışma hayatınızda işbirliği sizin için önemli. Grup çalışmalarında çok başarılısınız. Bugün, bunun iyi bir örneğini vereceksiniz. Sakin yapınızı negatif etkileyecek etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun.
ASLAN:
İşbirlikleri için uygun bir gün değil. İşinizle ilgili kimseye taviz vermemelisiniz. Düşünerek karar vermelisiniz. Çünkü, mağdur olabiliyorsunuz. Bugün birçok yerden çağırılabilirsiniz.
BAŞAK:
Çalışma temponuz çok ağır. Çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi her an sağlam tutmak zorundasınız. Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor.
TERAZİ:
İşinizin her ayrıntısı sizin için ayni öneme sahip. Aşırı mantıklı ve düzenli yapınız, işlerin aksamadan yürümesini sağlıyor. Çevrenizin uyumsuzluğuna kızıyorsunuz. Bazı fırsatlar kendiliğinden geliyor.
AKREP:
Bugün, çok durgun görünüyorsunuz. Sabah saatlerinde kendinizi mutsuz ve kötümser hissedebilirsiniz. Size özel ortamları her zaman bulamayabilirsiniz. Bunu stres kaynağı yapmayın.
YAY:
Gelişen olayları olağan karşılayarak, iç dünyanızla ve tüm çevrenizle artık barışık olmanın zamanı geldi. İlişkinizde duyguların yönlendirmesiyle hareket etmek bazen sizi sıkıyor.
OĞLAK:
Çalışma ortamında gizliden gizliye sizi rahatsız eden sorunlarınıza köklü bir çözüm getirmek için; bugün olması gerektiği yönde davranın. Kafanıza koyduğunuz bir konuda çok yoğun çalışıyorsunuz.
KOVA:
Çabalarınızın karşılığını alamamaktan şikayet ediyorsunuz. İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak.
BALIK:
Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Çevreniz, sizi kışkırtarak meraklı olmanızı sağlıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA