• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akrep’ler bugün takdir görecek FİLİZ ÖZKOL

Akrep'ler bugün takdir görecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar, akşama doğru bir dengeye kavuşacak. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda, fikir alışverişlerinde ikileme düşebiliriz. İlişkilerimizi duygusal anlamda sorgulayacağımız bir gün yaşayacağız. Çalışma yaşantımızda irdelememiz gereken birçok konu olacak. Bazılarının çözümünü araştırarak bulacağız. Ailevi konularda, geçmişe dayanan problemlerin yeniden güncellik kazanması söz konusu olabilir. İnatçılıkla seyreden bağnaz hareketler, kayıplara neden olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Araştırmacı yapıları ile akademik kariyer yapmaya müsaittirler. Yakınlarını çok çabuk etkilerler ve onların yaşantılarını yönlendirmeye kalkabilirler. Tek kusurları; aşırı inatçı olmalarıdır. Bu huyları yüzünden işleri ile ilgili zaman kaybı yaşarlar. Aşk yaşantılarında özenlidirler. Geçmiş acılarının kendilerini rahatsız etmesine izin verirlerse, kompleks sahibi olurlar. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar. Özgürlükleri çok önemlidir. Çevrelerinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler.

KOÇ:
Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız ortaklıklar ve iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Harcamalarınız bütçenizi aşabilir. Partnerinizin size destek vermesini bekleyebilirsiniz.
BOĞA:
Çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken, engellendiğinizi görmek canınızı sıkıyor.
İKİZLER:
Kısa yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi sizi olumsuz etkileyebilir. Yakın dostlar ve kardeşlerle ilgili bazı güncel olaylarda aksilikler söz konusu olacaktır. Dikkatli olmalısınız.
YENGEÇ:
Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmeyin. Duygularınızı ortaya koyarken, çekingen davranabilir ve her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.
ASLAN:
Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, saplantılarınızı aşamıyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. Önemli dostlarınızın desteği ile iş yaşantınızda bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.
TERAZİ:
İlişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Etkinlikler konusunda yaratıcısınız fakat söylediklerinizle kalp kırabilirsiniz.
AKREP:
Bulunduğunuz ortamlarda fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacak. Mantıklı yaklaşımlarınız ve olaylara kısa sürede çözüm getirmeniz her zaman takdir görüyor. Tartışmalara dikkat etmelisiniz.
YAY:
İdealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecek. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yeni başlangıçlar fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.
OĞLAK:
Öfkenizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz.
KOVA:
Düşüncelerinden ödün vermeyen yapınıza rağmen, gün içinde hatalarınızı gözden geçirecekiniz. Fakat bunu tarafsız yapabilmeniz zor görünüyor. Küçük kazalara müsait bir gününüz, dikkatli olun.
BALIK:
Kişisel yatırımlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI