• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’lar için duygusal bir gün FİLİZ ÖZKOL

Başak'lar için duygusal bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Katılacağımız toplantılarda kendi düşüncelerimiz konusunda ısrarcı bir tutum sergileyebiliriz. Duygusal konularda derinlik söz konusu. Kıskançlıklara bağlı sosyal olaylar ortaya çıkabilir. Eski duygular ve geçmişteki aşklarımızla ilgili özlemlerimiz söz konusu. Bazılarımız anılarımızı özleyecek ve nostaljik duygular içinde olacağız. Çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelip geçmişimizi konuşacağız. Güçlü dostların yardımıyla farklı konulara ilgi duyacağız. El sanatları ve çeşitli el becerilerin sergilendiği ortamlarda bulunacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Oldukça yumuşak huylu ve saygılı kişilerdir. İnsanları yargılamadan dinlerler. Karşısındaki kişinin duygusal yönleri ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Kibar ve zarif kişilikleri ile topluluklarda dikkat çekmeyi iyi bilirler. Tartışmalardan son derece çekindikleri için, gürültülü yerlerde bulunmaktan nefret ederler. Sistemli yapıları ve güvenilir kişilikleri, iş yaşantılarına başarı getirir. İşlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Derinden işleyen bir felsefe yetenekleri vardır. Kinci değildirler fakat kendilerini inciten olayları asla unutmazlar. En belirgin özellikleri dostluk, arkadaşlık ve iyi niyettir. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır.

KOÇ:
Zihniniz iyi işliyor ve tüm hedeflerinizde başarılısınız. Arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak güzel başlayan konuşmalar bir anda tartışmaya dönüşebilir.
BOĞA:
Başladığınız işin ilerlediğini görmek sizi mutlu edecek. Bugün evinizi güzelleştirmek için alışveriş yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluk yüklenmeniz, sevdikleriniz tarafından takdirle karşılanıyor.
İKİZLER:
Merkür artık ileri gitmeye başladı. Size olumlu yansıyacak bu durumdan istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Araştırmacı yönünüz ve önsezinizle fikirleriniz kolayca hayata geçirebileceksiniz.
YENGEÇ:
Duygu değişimi yaşamak için uygun bir gün değil. Kafanızın karışmasına neden, çevrenizde size akıl veren arkadaşlarınızın fazla olması. Birçok işi bir arada yapmanız, teklifler almanıza neden olacak.
ASLAN:
Doğru zamanlarda doğru kararlar alıyorsunuz. Amaçlarınıza ulaşmamanız için hiçbir neden yok. Bugün sizin kadar güçlü birinden etkileneceksiniz. Karşılıklı etkileşim sizin için de önemli olacak.
BAŞAK:
Bugün duygusal yönleriniz oldukça yoğun. Planlarınızı büyük coşkuyla geçekleştireceksiniz. Yaşadığınız yoğun pozitif enerji etkisinden sonra karşınıza çıkacak ufak aksilikler siz şaşırtmasın.
TERAZİ:
Çevrenizdeki kişilerin ilginçliği kafanızı karıştırabilir. Bugün her türlü yenilik ilginizi çekecek. Kabuğunuzdan kurtulup, farklı kişilere ilgi göstermek için beklentilerinizi devreye koyabilirsiniz.
AKREP:
Kuşkucu yönlerinizi törpülemenin zamanı geldi geçiyor bile. Çevrenizdeki kişilerden etkilenmeden kendi tarzınızı ortaya çıkaracaksınız. Güçlü yönlerinizi kullanmak için vakit kaybediyorsunuz.
YAY:
Kalabalık ortamda çalışmak sizi olumlu etkileyecek. Yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.
OĞLAK:
Bugün organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. Dikkatinizi sadece işinize odaklamalısınız. Duygusal yaşantınızda bir hareketlilik mevcut.
KOVA:
Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin, yardımınıza ihtiyacı olacak. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.
BALIK:
Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli çalışmaları sıkı tutuyorsunuz. Amaçlarınız ve hedefleriniz paralel ilerlerken, mesleki başarınızı perçinleyeceksiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA