• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfkemizi kontrol etmemiz gerekiyor FİLİZ ÖZKOL

Öfkemizi kontrol etmemiz gerekiyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Devletlerarası liderlerin gündem toplantıları yapılacak. Sağlık kuruluşlarının aktiviteleri çok önemli olacak. Birçok yenilik söz konusu olacak. Şirketlerin özel toplantıları ve kişisel egolar ortaya çıkacak. Tekstil ürünlerinin piyasaya çıkmasıyla yeni anlaşmalar ve açılışlar yapılacak. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Tiyatro ve sinema salonları yeni filmlere tanık olacak. Özel baloların ve resepsiyonların gündem kazanmasıyla, gözler basına çevrilecek. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkelerimizden sakınmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendilerini yenileyemezlerse son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük bir keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Neşeli ve iyiliksever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşı paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Kendilerine garip bir şekilde güvenirler. Yaşamalarını kontrol altında tutmaktan hoşlanırlar. Deniz yolculuklarına düşkün olurlar.

KOÇ:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.
BOĞA:
Güneş, burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.
İKİZLER:
Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.
YENGEÇ:
Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.
ASLAN:
Kendinizi farklı bir statü alanı içinde bulabilirsiniz. Akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirmelisiniz.
BAŞAK:
Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.
TERAZİ:
Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Siz, gücü seven bir kişi olduğunuz için liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz.
AKREP:
Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz.
YAY:
Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşulları zorluyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız haraketlenecek. İş bağlantıları yüzünden başınız ağrıyabilir.
OĞLAK:
Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Daha anlayışlı olmalısınız.
KOVA:
Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.
BALIK:
Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA