• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bugün şansımız bize yardım edecek FİLİZ ÖZKOL

Bugün şansımız bize yardım edecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2012, 00:00

GÜNÜN YORUMU:
Samimiyet ve güvene ihtiyacımız var. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün. Enerjimizi doğru kullanmalıyız. Sorumluluk duygumuzu arttırıcı ve psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak kalmalıyız. Uzun süren beraberlikler evlilik ve nişanla sonuçlanabilir. Kutlamalar ve aktivitelerin yoğun olduğu bir gün. Arzuladığımız seyahatlerimizi yapabiliriz. Ticarete dayalı çalışmalar ön plana çıkıyor.

BUGÜN DOĞANLAR:

Taviz vermekten hoşlanmazlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler. Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler.

KOÇ:
Büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz.

BOĞA:
Çevrenize aldığınız kişilerin altyapılarında sistemli bir kişilik yatıyor ve birlikteliklerine yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay'ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

İKİZLER:
Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Gizliliklere gereksinim duyabilirsiniz.

YENGEÇ:
Çalışma arkadaşlarınızla güçlü bir birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, Geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

ASLAN:
Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifi değerlendirme konusunda, zorluk yaşayabilirsiniz. Yaptığınız her türlü çalışmaya, yaratıcılığınızı aktararak kendinize özgü davranışlar sergiliyorsunuz.

BAŞAK:
Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut. Sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz.

TERAZİ:
İş çevrenizde saygılı ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de, size yükleyebilirler. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

AKREP:
Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Bir takım özel konular gündeme gelebilir.

YAY:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızda yenilenme söz konusu olacak. Kendinize güvenmelisiniz.

OĞLAK:

Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor.

KOVA:
Ay, burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasını sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor.

BALIK:
Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içindesiniz ve onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA