• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni fırsatlar ile yolumuzu açacağız FİLİZ ÖZKOL

Yeni fırsatlar ile yolumuzu açacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bazılarımızı için zorlu bir gün. Sanata karşı daha duyarlı olacağız. İlişkilerimize farklı misyonlar yükleyebilir ve yoğun duyguların bize vereceği zararları görmeyebiliriz. Geçmişten ders almaktan çok, kendimizi haklı çıkaracak nedenler üzerinde duruyoruz. Kincilik ve eski olaylara odaklaşmak yerine, karşımıza çıkan yeni fırsatlara imkan tanımalı ve yolumuzu açmalıyız. Meraklı yapımızı tatmin edecek konular bulmakta zorluk çekmeyeceğimiz bir gün. Fakat isteklerimizdeki aşırılıkların olumlu yönlerimizi keskinleştirirken, istemediğimiz sivrilikleri de getiriyor. Dürüstlük kavramının önemli olduğu bir gün yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Bilime ve edebiyata önem verirler. Çok çalışkandırlar .Her zaman neşeli ve hareketli yapıları ile çevrelerine motivasyon örneği olurlar. Çok çabuk alınırlar. En küçük olumsuz bir olay karşısında enerjilerini kaybederler. Yalnızlıktan korkan kişilerdir. Yaşamla ilgili derin düşünceleri olan kişilerdir. Evleri düzenli ve hoştur. Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşıklardır.. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir.Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler.. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Yaşamları fanteziler ile doludur

KOÇ:

Bugün arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

BOĞA:

Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Ay tepe evinizde ilerlerken, kişiselliğinizi öne çıkaracak mesleki başarılara ihtiyacınız olacak. Maddesel konularda üstün konuma gelme planlarınız olabilir.

İKİZLER:

Ay Kova burcunda ilerliyor. Duygusal ilişkileriniz hız kazanıyor. Meraklı ve sorgulayıcı bir tavır içindesiniz. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek.

YENGEÇ:

Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşmanız; kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor.

ASLAN:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize yüklenmemeniz gerekiyor. Ortaklıklar konusunda aşırı alınganlıklar gösterebilir ve birlikte çalıştığınız kişilerden duygusal zararlar görebilirsiniz.

BAŞAK:
Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz.

TERAZİ:
Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz, iş disiplininizi arttırıyor.

AKREP:

Güneş ve Ay'ın konumu nedeniyle, gizlilikler ilginizi çekecek. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermelisiniz. Yeni başlangıçlar konusunda ani atılımlardan sakınmalısınız.

YAY:
Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Yakın dostlarınız ve arkadaşlarınızla duygusal iletişim içinde olacaksınız.

OĞLAK:

Bugün Ay para evinize hareketlilik getiriyor. Bir çok kombinasyon bağlantılar sizi bekliyor. Yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz.

KOVA:
Duygusal konularda hata yapmak istemiyor ve düşüncelerinizi sürekli irdelemekten yorulmuyorsunuz. Bugün, partnerinizle ortak sosyal çalışmalar içinde olacaksınız. Birbirinize destek vereceksiniz.

BALIK:
Ailenizle ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olabilir. Onların karakteristik özelliklerine ters düşmeyecek şekilde hareket etmelisiniz. Bugün çok iyimsersiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI