• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dikkat sırlarınız açığa çıkabilir FİLİZ ÖZKOL

Dikkat sırlarınız açığa çıkabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor. Borç para alışverişi içinde olanların dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Yolculuklarda güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla birlikte dost toplantıları ve felsefi konulara yaklaşım görülmektedir. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü. Toplumsal değerler tartışılacak.

BUGÜN DOĞANLAR:

Değişken fakat iyi niyetli bir karaktere sahiptirler. İçgüdüleri kuvvetli, idealist ve hayal gücü yüksek kişilerdir. Orijinal yapılarından dolayı araştırmaya ve yeni olaylara meraklıdırlar. Sıra dışı yaşamaktan hoşlanırlar. İyi veya kötü daima içsel seslerini dinlerler. Konuşkan ve huzursuz yapıları yüzünden sürekli hareket halindedirler. Ses tonu ve konuşmaları ile karşısındaki kişiyi çok çabuk etkiler. Sahne dünyası onlar için çekici ve sürükleyicidir.

KOÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve sevecen yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Beraberliklerinizle ilgili konulara yumuşak ve saygılı yaklaşmak niyetindesiniz. Her zamanki gibi uzlaştırıcısınız.
BOĞA:
Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Ortamlarda aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz.
İKİZLER:
Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi olumlu desteklemeye devam ediyor. Girişimciliğinizi dikkatli kullanmalısınız.
YENGEÇ:
Yoğun duygularınızı paylaşamadığınız zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, kesin çözüm bekleyen işlerinizi ele almanız gerekebilir. Bazı olayları yakın dostlarınızdan bile saklıyorsunuz.
ASLAN:
Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor ve duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle ilgili iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bir takım özel davranışlar var.
BAŞAK:
Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla ortak estetik ve artistik yönlerinizi ortaya çıkaracağınız yeni olaylar gündeme gelecektir. Dostlarınızı evinizde ağırlayacaksınız.
TERAZİ:
Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için, bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaşamınızı renkleniyor.
AKREP:
Uzun süredir coşkularınızı ön plana çıkarmak adına yapacağınız çalışmalar içindesiniz. Bugün, satın alma konusunda ısrarcı davranacaksınız. İletişim konusunda her türlü donanıma sahipsiniz.
YAY:
Ay, kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, kendinizi daha esnek ve rahat hissedeceksiniz. Bugün çevrenizde farklı kişiler ilginizi çekecek. Yeni tanışacağınız insanlarla iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz.
OĞLAK:
Derin ve araştırmacı yapınızı daha da, derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyecek.
KOVA:
Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Her zaman doğallıktan yanasınız.
BALIK:
Bugün katılacağınız toplantılarda sizin yönlendirmeye çalışacak kişiler olacaktır. Yapacağınız tek şey, onları nezaket dahilinde dinlemek ve daha sonra yapmanız gereken şeylere karar vermek olmalı.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA