• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aile içi kavgalardan uzak kalmaya çalışın FİLİZ ÖZKOL

Aile içi kavgalardan uzak kalmaya çalışın

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün duygularımızda yaşayacağımız gelgitlere dikkat etmeli ve hiç kimseye kalıcı sözler vermemeliyiz. Hatta ileriye dönük hesaplardan vazgeçmeliyiz. Uzun süredir yavaşlayan işlerimizin yeniden hız kazanmasına şahit olacağız. Tutulmalardan sonra isteklerimizde aşırı davranışlar sergileyebiliriz. Bazılarımız bencil ve yüksek egolarımızla hareket edeceğiz. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Yapılması gereken cerrahi müdahaleleri hemen gerçekleştirmeliyiz. Aile içi kavgalardan uzak kalmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Marjinal düşünen kişilerdir. Hareketli yapıları yüzünden çevreleri daima kalabalıktır. Zihinsel yeteneklerine rağmen olayları çok fazla irdelemekten ve derinlemesine düşünmekten hoşlanmazlar. Pratik ve akılcı davranırlar. Edebiyat konusunda yeteneklidirler. Olayları algılama güçleri çok yüksektir. Fazla duygusal olmadıkları için de aşk yaşarken seçici davranmazlar. Fiziksel özelliklerinden çok partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar. Birlikte olduğu kişinin akıl gücü çok önemlidir. Değişimden hoşlandıkları için yeni başlangıçlar yaparlarken son derece heyecanlı ve coşkuludurlar.

KOÇ
Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız. İşinizle ilgili ilginç sıra dışı gelişmeler ortaya çıkarken, konu ile ilgili bazı kişiler ile dostluk mesafesini korumaya çalışmalısınız.

BOĞA

Kariyerinizle ilgili sezgi ve duygularınızın önderlik ettiği mücadele içinde olacaksınız. Savaş verdiğiniz olayların netlik kazanması söz konusu. Ulaşmak istediğiniz noktalara gelmiş durumdasınız.

İKİZLER
Hareketli yapınıza uygun olayları üzerinize çekmekte ustasınız. Günün getireceği fırsatları anında değerlendirmeniz için, önünüzde bir süreç mevcut. Duygusal ihtiyaçlarınız yön değiştiriyor.

YENGEÇ
İlginç tanışmalar size güven sağlayacak ortamları beraberinde getirecek. Ailenizin desteğini yakınızda hissetmekten gurur duyacağınız bir gün. Koşulları değerlendirmekte sezgilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

ASLAN
İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat çevrenize temkinli davranıp kendinizi olaylara kaptırmayın.

BAŞAK
Değer yargılarınız yer değiştiriyor. Karşılaşacağınız ortamlarda duygusal değişimler içinde olmanız ruhsal zenginliğinizi arttıracak. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek.

TERAZİ
Aşk hayatınızda beklenmeyen sürpriz gelişmeler mevcut. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyeceksiniz.

AKREP
Ailenizin duygusal sorunlarına karşı her zamanki iyi niyet yaklaşımlarınız takdir görecek. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz.

YAY
Beklentilerinizin karşısında bazı tereddütler kimlik kazanıyor. Duygusal ihtiyaçlarınız konusunda kesin kararlı davranmak zorundasınız. Yaşamınızı yeniden değerlendirin. Sizin ne istediğiniz önemli.

OĞLAK
Dış dünyaya açılım için daha ne kadar beklemeniz gerekiyor. Yaşamın bir bilmece olduğunu geçte olsa fark etmeniz gerekiyor. Hislerinizde önemli gelişmeler var. Her türlü donanıma sahipsiniz.

KOVA
Duygusallığınızda istemediğiniz değişimler sonucunda bazı gerilimler mevcut. Uzun süredir beklentilerinizin adını koymamıştınız. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.

BALIK
Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün, çok farklı seçeneklere sahip çalışmalarınızla ilgili bir düzenleme içinde olabilirsiniz. Ön yargısız yaklaşım tarzınız çözüm sağlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI