• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hızlı düşünmeniz size büyük avantaj sağlıyor FİLİZ ÖZKOL

Hızlı düşünmeniz size büyük avantaj sağlıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün oldukça hareketliyiz. Hızlı düşünüp çabuk davranacağımız için, birçok fırsatı anında değerlendiriyoruz. Kafamız son derece işlek ve çözülmesi en güç problemleri bile anında çözebiliyoruz. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. Birçok organizasyon çalışmaların altına imza atabiliriz. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Yapılması gereken cerrahi müdahaleleri hemen gerçekleştirmeliyiz. Aile içi kavgalardan uzak kalmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR
Yenilikler hevesli fakat temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Amaçları doğrultusunda yaşana kişilerdir. Hırslı ve enerjilerini doğru kullanmaya özen gösteren kişilerdir. Sürekli hareket halinde olan kişilerdir. Değişen tuh halleri onları ilginç ve karizmatik yapabilir. Anlaşılması zor insanladır.. Akıllarından geçeni hiç düşünmeden söyledikleri için, çevrelerinde marjinal olarak tanınırlar. Fazla duygusal olmadıkları için de, aşk yaşarken seçici davranmaz, fiziksel özelliklerinden çok, partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar.. Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz.

KOÇ
Yeni tanışacağınız kişilerin davranışlarından kuşku duymak yerine onları anlamaya çalışmalısınız. Enerjinizi doğru alanlarda kullandığınız için, bir çok fırsat bir arada karşınız çıkacaktır.
BOĞA
Mesleğinizde iddialı davranmak zorundasınız. Ay tepe evinizde ilerlerken stabil olmak siz çok şey kazandırır. Doğallığınız ve sempatik tavırlarınızla çevrenizi istediğiniz gibi yönlendirebilsiniz.
İKİZLER
Bugün içinize kapanmak yerine düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmalısınız. Tasarladığınız planlarınızı, çevrenizden yardım alarak gerçekleştireceksiniz. Dgelerinizi bozmadan hareket etmelisiniz.
YENGEÇ
Duygusal ve dostluk ilişkilerinizde önemli bir gün. Kuşkucu tavırlarınızla çevrenizi incelemek yerine savaşınızı doğru alanlara kaydırmalısınız. Duygusal sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.
ASLAN
Günlük yaşamın temposundan kaçmak için fırsatı kaçırmıyorsunuz. Birçok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor.
BAŞAK
Sosyal yönünüzü daha ön plana çıkararak olaylara yaklaşmaya çalışın. Karşı tarafı dinlemeyi öğrenirseniz, ondan çok şey öğreneceksiniz. Dışa dönük olsanız da kendinizi anlatmayı sevmiyorsunuz.
TERAZİ
Dostlukların zedelenmesinden yana değilsiniz ve her zaman çevrenizi kaynaştırma özelliğine sahipsiniz. Sadece kendi duygularınızın onaylandığı bir dünyada yaşamanız sizi olumsuz etkiliyor.
AKREP
Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Olayları abartmadan çözerken, bugün kafanız karışabilir. Bugün farklı konular gündemde. Yaşantınızın her karesinde, farklı bir şeyler olmalı.
YAY
Çalışma hayatınız da temponuz sürekli değişiyor. Aynı anda iki işi bir arada yapmanız size zor gelmese de dikkatinizin dağılmasına sebep oluyor. Odaklaştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz.
OĞLAK
Bugün, gündeminizdeki olaylar sizin istediğiniz gibi gelişmeyecek. Çünkü sizin fikirleriniz başkalarının düşüncelerine çok ters geliyor. Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor.
KOVA
Önemli zannettiğiniz konuların değer kaybetmesi sonucunda kafanız karışabilir. Bugün anlamsız ilişkilerinizi, yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Yeniden yapılanmak gerektiğiniz sizde biliyorsunuz.
BALIK
İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Hassas bir gündesiniz. Çevrenizden çok etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA