• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkili ilişkilerde bugün dikkatli olun FİLİZ ÖZKOL

İkili ilişkilerde bugün dikkatli olun

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak dostlarımız arasında özel bir konumda olacağız. Olaylar hep güzellikten yana olacak. Kişisel olaylarımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazılarımızın gizli çapkınlıkları söz konusu olacak. Devletler arası politika bağlantıları basını meşgul edecek. Verilmiş sözler söz konusu. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek. Basın ve yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR
Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir. Her konuda bilgi sahibi olmayı severler. Sanatsal olaylarda oldukça başarılı performans sergilerler. İletişim kurma sanatını çok iyi bildikleri için insan ilişkilerinde çok başarılıdırlar. Arkadaşlık ilişkileri mesleki kariyerlerinde yükselmelerine yardımcıdır. Tartışmaktan korkmayan bu kişileri ikna etmek kolay değildir. Blöf yapmaktan hoşlanırlar. Çevrelerine yardım etme isteği yüzünden hayal kırıklığı yaşadıkları anlar çok olacaktır. Detaycı ve seçici kimlikleri onları farklı bir kişi haline getirir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır.

KOÇ
Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz.

BOĞA

Organize işlerden müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Yoğun bir dönemdesiniz.

İKİZLER

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkıp kendinize daha çok zaman ayırın.

YENGEÇ
Kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bugün uğraş verdiğiniz iş alanınızda kendi kendinize sabrı empoze edin.

ASLAN:
Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Çalıştığınız iş yerinde yapmak istediğiniz bir çok şeyi, kısıtlı zaman nedeniyle yaşama geçiremiyorsunuz.

BAŞAK
Maddi konuların ve karşılıklı iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için, çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor.

TERAZİ
Durum değerlendirmesi yapmanız gereken bir gün içindesiniz. Olayların nedenlerinin altında duygusal nedenler arıyor ve kendi içinizde bir takım gizli mesajlar arıyorsunuz. Şüphecilikten sıyrılın.

AKREP
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Yeni fikirlere açıksınız.

YAY
Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi.

OĞLAK

Olayları doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz tepkilere neden oluyor.

KOVA

Mesleğinizle ilgili başarılı tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri istemeden kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz.

BALIK

Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler. içinde olacaksınız. Duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA