• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Parasal hareketlerde yeni bir gelişme var FİLİZ ÖZKOL

Parasal hareketlerde yeni bir gelişme var

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Enerjik çalışmaların gündem kazanacağı bir gün. Sezgisel özellikler ön planda olacak. Maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor.. Borç para alış verişi içinde olanlar için dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Yolculuklarda güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla birlikte dost toplantıları ve felsefi konulara yaklaşım görülmektedir. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü.

BUGÜN DOĞANLAR
Bilinçaltlarında kesin yargıları olan kişilerdir. Yaşam kalitelerinin daima yüksek olmasına dikkat edecekler ve sonuçlanması gereken olaylarda tereddüt yaşamayacaklardır. Yanlış olaylar yüzünden bazı istenmeyen olayların güncellik kazanmasıyla kronik rahatsızlıklar çekebilirler. Kişisel öfkelerin kendilerine zarar vereceğini bilmelidirler ve zamanla denetleme içgüdüyle hareket etmeyi öğreneceklerdir. Yaşama damgasını vurmaktan hoşlanırlar. Kişilikleri çok fazla gelişmiştir.
Güçlü Merkür etkileri aldıkları için son derece akıcı bir konuşmaya sahiptirler.

KOÇ
Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi etkiliyor. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.
BOĞA
Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. İçsel coşkularınızın sizi yönlendirmesine kendinizi bırakmalısınız. Sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.
İKİZLER
Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bu süreçte çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz.
YENGEÇ
Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi zannediyorsunuz. Çevrenize hakim olmak istiyorsunuz.
ASLAN
Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkıp çözümleyici noktaları bulacaksınız.
BAŞAK
Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız.
TERAZİ
İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etme isteği içindesiniz.
AKREP
Ay burcunuzda ilerliyor ve bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal.
YAY
Bugün,uçucu şeyler düşünmek yerine ayaklarının sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız. Karşı cins tarafından ilgi gördüğünüz bir dönemdesiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli.
OĞLAK
Çevrenizdeki olayları sorgulamanız ve etkilenmenize rağmen etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Kırgın olsanız bile kendinizi yenileme konusunda akıllıca davranacak kadar mantıklı hareket ediyorsunuz.
KOVA
Çevrenizde yaratıcı kişilerin oluşu motivasyonunuz daha da güçlü kılıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranışlar sergileyecek ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.
BALIK
Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA