• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Adres değişikliği yaşamanız mümkün FİLİZ ÖZKOL

Adres değişikliği yaşamanız mümkün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Maddi konularla ilgili bazı pürüzler ortaya çıkarken, finans konularında yeni ve özel durumlar söz konusu. Kamu çalışanların çalışma hakları ile ilgili sorunlar önem kazanacak Ailemizden kişisel maddi destekler alacağımız bir gün. Bazılarımız için yeni işler denemek isteyeceğiz. Lokantaların ve turizm şirketlerin ön plana çıkacağı ortamlar gündeme gelecek. Açılışlar ve kokteyller için uygun ve olumlu bir gün. Gideceğimiz yerlerde bir çok yeni kişilerle tanışacağız. Birçoğumuz evimizi ve bulunduğumuz ortamı değiştirmek isteyeceğiz. Adres değişiklikleri yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR
Her konuda özgüvenleri yüksektir. Kavgadan nefret eden bir yapıları vardır. Duygusal, sevimli ve insancıldırlar. Başkalarının duygularını kendi duyguları gibi paylaşırlar. Sezgi güçleri diğer insanlara göre çok fazladır. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Aile bağlarına önem verirler. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Giyim ve kuşam konusunda kendilerine gereğinden fazla özen gösterirler. Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Yöneticilik vasıfları nedeniyle, alışkanlıklarından taviz vermeyen geleneksel tavırlarıyla tanınırlar.

KOÇ
Kazançlarınızı arttırma konusunda yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.
BOĞA
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz.
İKİZLER
Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçin.
YENGEÇ
Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar.
ASLAN
Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Bugün kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.
BAŞAK
Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir.
TERAZİ
Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın fikirlerine saygı gösterin.
AKREP
Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz.
YAY
Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayın.
OĞLAK
Duygusal sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz.
KOVA
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor.
BALIK
Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI