• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bazı dostlarınız size maddi yardımda bulunacak FİLİZ ÖZKOL

Bazı dostlarınız size maddi yardımda bulunacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün hareketli ve enerjik olacağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olmamız, bizim için artı bir puan oluşturacak. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. İş yerimizde istediğimiz performansı sağlamak için daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Bazı dostlarımızın bize sağlayacağı olanaklardan faydalanmamız söz konusu.. Beklediğimiz haberlerin gecikmesi üzerine yeni bir konu üzerinde odaklaşmak isteyebiliriz. Fakat yeni başlangıçlar için olumsuz bir gün dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir. Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Entelektüel yetenekleri oldukça gelişmiştir. Yaşamlarında miras nedeniyle hukuksal sorunlar yaşayabilirler. Aktif yapıları her konuda başarılı olmalarını sağlar.Aşırı meraklı ve yaşamı sorgulayıcı özelliklerinden dolayı, sıra dışı konularda başarılı olurlar.Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler.

KOÇ

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz.
BOĞA
Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz.
İKİZLER
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir.Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız.
YENGEÇ
Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha düşünmelisiniz. Yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız.
ASLAN
Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz.
BAŞAK
Bugün Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği sıkıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın.
TERAZİ
Ay ruhsal evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel fakat duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hiç de hoş olmuyor.
AKREP
Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmayın.
YAY
İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz.
OĞLAK
Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şey kolay değil.
KOVA
Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızı müjdeleyecek.
BALIK
Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA