• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güzelliklerin hakim olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Güzelliklerin hakim olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Atak ve samimi duygularımızla çevremize örnek olacağımız bir gün. Sıcak ve girişken yapınız ön plana çıkıyor. Romantik yönlerimiz daha belirgin hale geliyor. Süregelen bir ilişkimiz varsa, partnerimizle ortak zevklerimizi birleştirebileceğimiz bir gün. Toplumda, gücü elinde bulunduranlar ve ağırlığı olan mesleklerde çalışanlar pozitif olaylarla karşılaşacaklar. Bugün, güzelliklerin hakim olacağı bir gün. Duygularımızda estetik ve yaratıcıyız. İsteklerimizdeki artışlarda belli bir kalite var. Zarif ve sosyal ilişkilerimiz gündeme gelecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamı bir serüven edası içinde yaşamaktan hoşlanırlar. Bilgelik yönleri gelişmiştir. Gelecek kaygıları olmadığı için, yaptıkları işten zevk almasını bilirler. Yüksek eğitim ve akademik kariyer yapmaya elverişlidirler. Daima kendilerini haklı çıkaracak bir amaçları vardır. Enerjik yapıları ile başlattıkları işi bitirme konusunda sonsuz beceriye sahiptirler. Konuşmaları akıcı ve sürükleyicidir. Sistematik bir yapıları vardır. Maddi konularda sezgilerine çok güvenirler. Duyarlı mizaçları ile olgunluğun ve dürüstlüğü hakim olduğu ortamları ararlar. Yaşamda mutluluk arayışları hiç bitmez. Uygun bir çevre, uyumlu arkadaşlar arasında bulunamadıkları zaman duygusal çöküş içine girerler. En küçük bir tartışma sırasında son derece kaprisli ve huysuz olabilirler.

KOÇ:
Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygusal paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Sosyal yaşamınızda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

BOĞA:
Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız.

İKİZLER:
Bugün politik davranmalı ve yakınlarınızla fikirlerinizi paylaşırken daha temkinli olmalısınız. Sonradan fikir değişimleri yaşayacağınız için, arkanızdan olumsuz konuşmalarını önlemiş olursunuz.

YENGEÇ:
Ay'ın bulunduğu konum para evinizi etkiliyor. Duygusal ve mantık dengeniz, para hareketine bağlı gelişiyor. Bugün kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz.

ASLAN:
Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Üstün nitelikli bu kişilerden alacağınız destek, çalışmalarınızı olumlu etkiliyor.

BAŞAK:

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor belirsizleşiyor.

TERAZİ:
Ay burcunuzda ilerliyor. Toplumsal ilişkilerinizde gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz.

AKREP:

Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün. İşyerinizde sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirlerinizi söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Güçlü enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz.

YAY:
Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Özgürlük başarınızı artırıyor.

OĞLAK:

Planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Bugün, duygusal konularda çekişmeler söz konusu. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Çevresel koşullar harcamalarınızı tetikliyor.

KOVA:

Ay Terazi burcunda ilerliyor. İkna yeteneğinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışabilir.

BALIK:

Planlı davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız mükemmel bir sentez oluştururken, çekişmelerden uzak kalmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI