• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eğlenceli ortamlarda bulunmak isteyeceğiz FİLİZ ÖZKOL

Eğlenceli ortamlarda bulunmak isteyeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, yepyeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz hiç olmadığı kadar güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız olumlu veya olumsuz, bir şekilde sonuçlanacaktır. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu tür ortamların içinde bulanacağız. Güün ilk saatlerinde işlerimize yoğunlaşsak da, arada küçük molalar vererek dinlenmeyi ihmal etmemeliyiz. Sanat, müzik ve eğlence konularının güncellik kazanmasıyla, bu tür aktivitelere katılacak ve eğleneceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Dürüstlük ve içtenlik, yaşamlarının birinci şartıdır. Başarı onlar için, karşılık beklemeden vermektir. Altıncı hislerinin son derece gelişmiş olması, olayları kendilerine anlatılmadan algılamalarını sağlar. İdealist yapıları yüzünden başladıkları işi asla yarım bırakmazlar. Bazı konularda gereksiz takıntıları vardır. Bilgi eksikliği hissettikleri konularda rahatsız olur ve ayrıntıları öğreninceye kadar olayın peşini bırakmazlar. Fakat bunu yaparken de kimseyi rahatsız etmezler. Hakim olmadıkları konular canlarının sıkılmasına neden olur. Maddi konular çok önemlidir. Cömert fakat temkinlidirler. Vatan ve millet sevgileri çok fazla gelişmiştir. Kendi dünyalarında en iyiyi bulmaya çalışırken, özgürlüğe de ihtiyaç duyarlar.

KOÇ:
Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, birçok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişilerden zarar görebilirsiniz.
BOĞA::
Bugün geleneksel davranacak, bazı dostlarınızı şaşırtacaksınız. Olayların iç yüzünü araştırarak, sonuca gitmek isteyişinizi herkes makul karşılayamayabilir. Bugün rekabetçi davranacaksınız.
İKİZLER:
Ani olaylar karşısında yerinde tepki gösteriyor ve kısa sürede çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.
YENGEÇ:
Duygularınız, sezgileriniz ve mantığınız arasında kuracağınız köprü anlaşılır gibi değil. Farklı yolları seçerek, herkesten önce çözümlediğiniz sorunlarla, çevrenizde şaşkınlık yaratıyorsunuz.
ASLAN:
Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir, iletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Sezgileriniz güçleniyor.
BAŞAK:
Kişisel çekiminizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenizde iletişim içinde olacağınız kişilerin, yaşantınıza sağlayacağı olumlu katkıları inkar etmiyorsunuz. İlişkinize bilinçli yaklaşıyorsunuz.
TERAZİ:
Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılan her şeyi yanlış algılayabilir veya inanabilirsiniz. Duygusal konularda dikkatli davranmalısınız.
AKREP:
Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor. Gizliliğe karşı meyliniz var. Gizemli olan her şeyi merak ediyorsunuz. Partnerinizle ilişkinizi sürekli düşünme ihtiyacı içinde olabilir ve olayları abartabilirsiniz.
YAY:
Maddi konularda doğru kararlar alacak, yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlarla yapacağınız işbirlikleri ve desteğiniz sizi oldukça mutlu edecek.
OĞLAK:
Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün sorumluluğunuzun farkındasınız. Olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız.
KOVA:
Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz.
BALIK:
Enerjinizi yeterince kullanamayabilir ve kendinizi, sağlık konusunda hassas hissedebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin farklı beklentileri yüzünden potansiyeliniz azalabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI