• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Neşeli bir gün bizi bekliyor FİLİZ ÖZKOL

Neşeli bir gün bizi bekliyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız. Oldukça hareketli ve neşeli bir gün bizi bekliyor. Duygusal sezgilerimizde artış var. Entelektüel olaylara esnek bakarak birçoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Çevremizde hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Yeni tanışacağımız insanlara karşı olumlu yaklaşacağız. Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. Yakın dostlarımızla paylaşmak istediğimiz birçok konu üzerinde çalışabilir, onlarla paslaşmalar içinde olabiliriz. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden konuşmamız mümkün. Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu yönde geliştirecek.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşamları boyunca aşkı ararlar. Oldukça alıngan ve hassas oldukları için, yakın ilişkilerinde sürekli saygı ararlar. Çevrelerinde gelişen olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştıkları kişilerden zarar görebilirler. Bu nedenle ortaklık söz konusu olduğu zaman çok dikkatli olmaları gerekir. Sanatçı yönleri gelişmiştir. İleri yaşlarda politika ile uğraşacaklardır. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ancak seçici kişilikleri yüzünden ilişkilerini zor yaşarlar. Sosyal yaşantılarında çevreci yönleri her zaman ön planda olacaktır. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yüz mimikleri hoş ve anlamlıdır.

KOÇ:
Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız iş özen istiyor. Fazla sorumluluk almanız da, daha dikkatli olmanızı gerektiriyor. Duygularınızla hareket ettiğiniz zaman hata yapmanız doğal.
BOĞA:
İş ilişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım adım başarıya götürüyor. Farklı olmak hoşunuza gidiyor. Özellikle iş arkadaşlarınızın da sizin gibi disiplinli olmasını istiyorsunuz.
İKİZLER:
Karar vermeden önce öyle ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdekileri canından bezdiriyorsunuz. İlişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
YENGEÇ:
Bugün, birçok nedenden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Belleğiniz çok güçlü.
ASLAN:
Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda aynı düşünce içinde hareket edeceksiniz. Bugün kardeşlerinizle ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz artacak.
BAŞAK:
Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek için, bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici tutumlar içindesiniz.
TERAZİ:
Bugün grup arkadaşlarınızla önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.
AKREP:
Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde değerlendirmelisiniz.
YAY:
Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Bugün, sürpriz gelişmelere tanık olabilir, başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz.
OĞLAK:
İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı uygulamalısınız.
KOVA
Sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Hedefleriniz konusunda ısrarcısınız.
BALIK:
Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün kafanız karışabilir. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI