• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Açılış yapmak için çok güzel bir gün FİLİZ ÖZKOL

Açılış yapmak için çok güzel bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Maddi konularla ilgili bazı pürüzler ortaya çıkarken, finans alanında yeni ve özel durumlar söz konusu olacak. Kamu çalışanlarının çalışma hakları ile ilgili sorunlar önem kazanacak. Ailemizden kişisel maddi destekler alacağımız bir gün. Bazılarımız, yeni işler denemek isteyeceğiz. Lokantaların ve turizm şirketlerinin ön plana çıkacağı ortamlar gündeme gelecek. Açılışlar ve kokteyller için uygun ve olumlu bir gün. Gideceğimiz yerlerde birçok yeni kişi ile tanışacağız. Birçoğumuz evimizi ve bulunduğumuz ortamı değiştirmek isteyeceğiz. Adres değişiklikleri yaşayacağız. Uzun süredir ziyaret etmek istediğimiz eski dostlarımızla buluşabiliriz. Unutulmuş borçlar gündeme gelecektir. Kendimizi denemek için ilginç günlerden birini yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Her konuda özgüvenleri yüksektir. Kavgadan nefret eden bir yapıları vardır. Duygusal, sevimli ve insancıldırlar. Başkalarının duygularını kendi duyguları gibi paylaşırlar. Sezgi güçleri diğer insanlara göre çok fazladır. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Aile bağlarına önem verirler. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Giyim ve kuşam konusunda kendilerine gereğinden fazla özen gösterirler. Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri, sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Yöneticilik vasıfları nedeniyle, alışkanlıklarından taviz vermeyen geleneksel tavırlarıyla tanınırlar. Güçlü bir iradenin yanı sıra yoğun bir enerjiye sahiptirler. Aile yakınlarına düşkün olmalarına rağmen, kendi düşüncelerine uymayan konularda tepkisel tavırlara girebilirler. Oldukça hırslı kişilerdir.

KOÇ:
Güneş ve Mars burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişmeler yaşayacaksınız. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün.
BOĞA:
Düşüncelerinizi paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı kılıyor. Satürn, fırsatları gündeme getirecek. Bu şansı iyi değerlendirmelisiniz.
İKİZLER:
Ay zıt burcunuz Yay'da ilerlerken, duygusal konularda bazı problemler söz konusu. Partnerinizle aranızda gerilime neden olmak istemiyorsanız, olayların arkasında nedenler aramamalısınız.
YENGEÇ:
Merkür'ün Balık'ta ilerlemesiyle düşünceleriniz aktiflik kazandı. Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Bugün sevdiklerinizi şımartmak istiyorsunuz.
ASLAN:
Bugün, dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlıyorsunuz.
BAŞAK:
Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.
TERAZİ:
Ay'ın verdiği etkilerle, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı yaklaşımı seçin.
AKREP:
Organizasyon yeteneğinizi çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar. Bir şekilde aldırmamayı öğrendiniz.
YAY:
Ay burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu şekilde ortaya çıkarıyorsunuz.
OĞLAK:
Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Bugün, duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz.
KOVA:
Mars'ın iletişim evinizde ilerlemesiyle, değişimlerden fazla etkilenmeyecek ve daha kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Biraz daha temkinli olmaya yönelmelisiniz.
BALIK:
Düşünmeden sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, hataları beraberinde getiriyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI