• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Faturalarımız konusunda bugün sorunlar çıkabilir FİLİZ ÖZKOL

Faturalarımız konusunda bugün sorunlar çıkabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Devletler arası ilginç ve sansasyonel politika bağlantıları basını meşgul edecek. Verilmiş sözlerin yerine getirilmesi söz konusu olacak. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken, sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek. Basın ve yayın kuruluşları için verimli ve olumlu bir gün. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Ünlü ve topluma mal olmuş kişilerin sıra dışı olayları gündem kazanacak. Akademik çalışmalar yapan kişilerin yurt dışını kapsayan olayları gündeme gelecek. Toplumun her kesiminden insan için çok başarılı ve verimli bir gün olacak. Yine de işimizi şansa bırakmamalı ve disiplinli davranmayı sürdürmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşam kalitelerini yüksek tutmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda duygusal güvenleri çok önemlidir. Yeni fikirlere açık olmalarına karşın, geleneksel davranmaktan da hoşlanırlar. Uzak yollarla ilgili ütopik hayalleri vardır. Kendilerine her konuda güvenirler. Etkileyici, romantik ve şiirsel konuşurlar. Dış etkenlere karşı hassas, karşıt fikirlere karşı saygılıdırlar. Çok kolay kırılabilirler. Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir. Her konuda bilgi sahibi olmayı severler. Sanatsal olaylarda oldukça başarılı performans sergilerler. İletişim kurma sanatını çok iyi bildikleri için, insan ilişkilerinde çok başarılıdırlar. Arkadaşlık ilişkileri mesleki kariyerlerinde yükselmelerine yardımcıdır. Yardımsever ve iyilik dolu bir kalpleri vardır. Her konuda özgüvenleri yüksektir. Aile kavramı onlar için yücedir.

KOÇ:
Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bileklerinizin hassas olduğu bir gün.
BOĞA:
Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamıyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyorsunuz. İlişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var.
İKİZLER:
Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uymak konusunda isteksizsiniz.
YENGEÇ:
Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Mars burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız.
ASLAN:
Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.
BAŞAK:
Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.
TERAZİ:
Gücünüzü kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyorsunuz. Bugün aşk ve iş ilişkilerinizi bir arada yürütmenin zevkini yaşayabilirsiniz.
AKREP:
Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Çocuklarınızla paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.
YAY:
Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla ortak bir payda oluşturmalısınız.
OĞLAK:
Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.
KOVA:
Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Kendinizle ilgili tenkitlere karşısınız. Fikir vermek dışında olaylara çok fazla karışmamalısınız. Moraliniz çabuk bozuluyor.
BALIK:
Duygusal günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek için herhangi bir olaya ihtiyacınız yok ama içiniz rahat değil.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA