• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özel toplantılar için hazırlıklar yapacağız FİLİZ ÖZKOL

Özel toplantılar için hazırlıklar yapacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.04.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Gün içinde birçok alanda karşımıza çıkacak konulara yaratıcılığımızı yansıtmak isteyeceğiz. Özgürlük duyguları içinde hareket edecek ve işimize karışılmasından hoşlanmayacağız. Ressamlar ve şairler için uygun bir gün. Birçok sanat galerileri değişik resim sergilerine sahne olacak. Seyahat acenteleri mistik ve katılanların doğayla baş başa olacakları turlar düzenleyecekler. Spiritüel konularla ilgili toplantılar ve paneller gündeme gelecek. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Bazılarımız, özgürlük duygumuza engel olacak bağlarımızdan kurtulmak isteyeceğiz. Lüks ve kalite ilgimizi çekecek. Bazılarımız özel toplantılar için, gardrobumuza yeni kıyafetler ilave edebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Çevrelerini çok kolay etkilerler. Bulundukları alanda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Duygu ve mantık dengelerini korumayı başarırlar. Yaşamlarını kaliteli şekilde devam ettirme çabası içindeler ve her zaman paraya önem verirler. Çünkü pek çok işi parayla çözümleyeceklerine inanırlar. Kuşkucu tiplerdir. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir. Toplum ilişkilerine saygı gösterirler. Eğlenceli hayatı severler. Seyahat etmekten hoşlanırlar. Hisleri çok kuvvetlidir ve diğer kişilere göre daha isabetli tahminler yaparlar. Özgürlük duygularını istedikleri gibi kullanamadıkları zaman, huzursuz ve tahammülsüz olurlar. Araştırmaya yönelik mesleklerde başarılı olurlar. Eğlence dünyası ilgilerini çeker. Sahne ve sinema dallarında çalışırlarsa yüksek bir performans elde ederler. Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar.

KOÇ:
Bugün arkadaşlık duygularınız ön planda olacak. Kendinize ve çevrenize güveniyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişiler var.

BOĞA:
Bugün herkesi şaşırtan bir tutum içindesiniz. Çevrenize karşı sessiz fakat temkinli davranıyorsunuz. Araştırmacı yönünüzün atakta olması nedeniyle, sizden saklanan bazı sırları öğrenebilirsiniz.

İKİZLER:
Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var. Uçuk düşünceler içinde olacaksınız.

YENGEÇ:
Bugün katılacağınız ortamlarda isteklerinizde direnmemeli ve fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Düşüncelerinizi açıklarken, farklı bir üslup kullanmanız, sizi anlaşılmaz bir kişi yapabiliyor.

ASLAN:
Dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Geçmişte size teklif edilen bir olay, tekrar gündeme gelebilir. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler olabilir.

BAŞAK:
Bugün, ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Özellikle bazı olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz. Girişimciliğinizi ortaya çıkarmalısınız.

TERAZİ:
Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekeceksiniz. Dengelerinizi korumalısınız.

AKREP:
Bugün kişisel olaylara daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. İstediğiniz konum için sabırlı olmalısınız.

YAY:
Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonuç veriyor.

OĞLAK:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Koşulların sizden yana oluşu engelleri ortadan kaldırıyor.

KOVA:
Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bilgi birikiminizden yaralanabilirsiniz. Üstün kişilerden hoşlanıyorsunuz.

BALIK:
Maddesel isteklerinizin, önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsatları kaybetmenize neden oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI