• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İnatçı tavırlarımız bize zarar verebilir FİLİZ ÖZKOL

İnatçı tavırlarımız bize zarar verebilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, kendi değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Yaşamımızda herşey duygusal anlamda değerlendirilecektir. Çalışma yaşantımızda irdelememiz gereken birçok konu var. Bazılarının çözümünü araştırarak bulacağız. Ailevi konularda, geçmişe dayanan problemlerin yeniden güncellik kazanması söz konusu olabilir. İnatçılıkla seyreden bağnaz hareketlerin, bizi zarar verebileceğini hesaba katmalı ve tavırlarımıza özellikle dikkat etmeliyiz. Geniş kitlelere dayanan sorunlara kökten çözümler aranması söz konusu olacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR:
Keskin ve kavrayıcı bir zekaya sahiptirler. İnce espri güçleri, olaylara ciddi fakat mizahi bir tarzda bakmalarını sağlar. Kolay ikna olan kişiler değildirler. Abartıdan nefret ettikleri için, gürültücü ve patavatsız kişilerden hoşlanmazlar. Farklı bir felsefeye ve derin bakışa sahiptirler. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Yaşamdan zevk almasını bilirler. Kendi istekleri doğrultusunda yaşamaktan hoşlanırlar. Hayata olumsuz şartlarda başlayabilirler fakat, er geç,çevresindeki kişilerden üstün konuma geleceklerdir.Israrcı değil, davetkardır. En kötü olayların bile üstesinden kolayca gelirler. Kendileriyle birlikte yakınlarını da yukarılara taşırlar. Araştırmacı yapıları yüzünden, akademik kariyer yapmaya müsaittirler. Yakınlarını çok çabuk etkilerler ve onların yaşantılarını yönlendirmeye kalkabilirler. Tek kusurları, aşırı inatçı olmalarıdır.

KOÇ:
Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Böyle davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.
BOĞA:
Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Akademik alanda başarı ve yükselme sizi bekliyor. Belki de yıllarca hak ettiğiniz yeri bekliyorsunuz. Seçimlerinizi doğru yapmalısınız.
İKİZLER:
Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceğiniz bir gün olacak. Fakat mesleğinizde ilerlemek için karşı tarafın size sunabileceği olanakları istediğiniz gibi kullanacaksınız.
YENGEÇ
Fiziksel anlamda oldukça parlak bir görünüm sergiliyorsunuz. Partnerinizden istediğiniz güzel sözleri duyacak ve mutlu olacaksınız. Ayrıca iş yaptığınız kişilerle yıldırım aşkı duygulara hazır olmalısınız.
ASLAN:
Düşmanlarınızın farkındasınız, bazılarınızın bekledikleri pozisyon olan bu durum, kendi gücünüzün farkında olmanıza yarayacak. Bulunacağınız ortamda ışıltınızdan kaynaklanan kalabalık var.
BAŞAK:
İş arayanlar, bekledikleri fırsatları yakalayarak, arzuladıkları ortama kavuşacaklar. Sırada bekleyen kişiler varken, sizin seçilmeniz bazılarını kızdıracaktır. Siz kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.
TERAZİ:
Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Ufak çapkınlıklar sizi oyalasa bile, sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız otokontrolü elden bırakmamalısınız.
AKREP
Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Özellikle, sınırlarınızı aşan gücünüzün temposundan başınız dönebilir.
YAY:
Sosyal adalet duygunuzun atağa kalkmasıyla, grup toplantılarında haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Duygularınızın derinleşmesi ile paylaşım içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz.
OĞLAK:
Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizle arkanızda bir hayran ordusu bırakacaksınız. Biraz da, bunu bilerek yapacaksınız. Çünkü şövalye ruhunuz ortaya çıkıyor.
KOVA
Finans konularında size destek olabilecek kişilerle irtibatta bulunacaksınız. İş yaşamınızda yeteneklerinizi sergilerken, gerekli adımlar kendiliğinden gelecektir. Küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz.
BALIK:
Kendi imajınıza yönelik gayretler içinde olacak, dış görünüşünüz için harcamalarda bulunacaksınız. Bireyselliğinize önem vermenize rağmen, karşınızdaki kişileri de kırmak istemiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI