• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.08.2014, 00:00
KOÇ:
Maddi konularda kendinizi yeni bir strateji içinde bulacaksınız. İşinizle ilgili bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranırken, isteklerinizi daha da ön plana çıkarmak istiyorsunuz.

BOĞA:
Eşinizle paylaşımlarınızın mükemmel olması sizin elinizde. Sadece olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşarken onun isteklerini görmezden geliyorsunuz.

İKİZLER:
Organizasyon işlerinde başarı sizin için önemli olacak. Planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirmek istiyorsunuz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

YENGEÇ:
Kendinizi yenileme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat geleneksel yapınızı zorlayacak davranış biçimlerini seçtiğiniz için başarınız gecikebilir. Bugün, detaylar ve küçük ayrıntılar önemli olacak.

ASLAN:
Uğraş verdiğiniz konuda mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Detaylara her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Duygusal konularda kendinizi zayıf hissediyorsunuz. Biraz dinlenmeye çalışmalısınız.

BAŞAK:
Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine sinirleniyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi artırmak için çabalıyorsunuz.

TERAZİ:
Maddi konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan ve istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek.

AKREP:
Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması bazı problemlerin oluşmasına neden olabilir. Bu noktada daha yumuşak ve eleştirel olmayan tavır içine girmeniz sizin için iyi sonuç verecek.

YAY:
Düşüncelerinizde değişimler yaşarken birçok konuda birden fazla alternatif içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu tür durumlarda duygusallığınızı bir kenara bırakarak daha somut çözümlere yönelmelisiniz.

OĞLAK:
Yakınlarınızla ilgili yollar söz konusu olabilir. Partnerinizle olan ilişkilerinizde duygusal bir yaklaşım sergilerken daha sevecen olacaksınız. Yakınlarınızın problemleri sizi fazlasıyla meşgul edecek.

KOVA:
Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Sizinle birlikte çalışanları bu yönünüzle oldukça şaşırtıyorsunuz. Toplumsal konularda hırslı yapınız ön plana çıkıyor.

BALIK:
Gücünüzü mantık ve duygu dengesini çok iyi kurabilmenizden alıyorsunuz. Olaylara olumlu bir bakış açısı getiriyorsunuz fakat sizi tenkit edenlere karşı da savunma mekanizmanız her zaman hazır.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI