• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.08.2014, 00:00
KOÇ:
Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Başarınız artıyor.

BOĞA:
Yönetici gezegeniniz Venüs ve Jüpiter'in olumlu birleşimi, sevdiğiniz konulara daha çok yaklaşmanızı sağlayacak. Başarılı ve dengelisiniz. Başlattığınız çalışmalardan istediğiniz sonucu alacaksınız.

İKİZLER:
Bugün partnerinizle aynı düşünce ve duyguları paylaşacaksınız. Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde alıştığınız kişilerle denge kurmanın hazzını yaşayacaksınız. Zevklerinizde aşırılığa kaçmamalısınız.

YENGEÇ:
Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için, olayları istemediğiniz boyutlara taşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gerekebilir. Yenilikler konusunda esnek olmalısınız.

ASLAN:
Çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Kuracağınız sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor.

BAŞAK:
Venüs ve Jüpiter, maddi konularda sizi destekleyecek. İş konularında bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranmayın. Küçük engellerin, başarıları da beraberinde getirebileceğini aklınızdan çıkarmayın.

TERAZİ:
Tüm güzelliğiniz ve iyi niyetinizle çevrenize k saçıyorsunuz. Sizi dengesizlikle suçlayanlar, farkınızı daha sonra anlıyorlar. Venüs ve Jüpiter'den aldığınız etkilerle başarılı olacaksınız.

AKREP:
Bilinçaltınız oldukça dolu. Yaptığınız işlerin olumlu sonuç vermesini istemeniz en doğal hakkınız. Çünkü, verdiğiniz emeğin karşılığı alamadığınız zaman müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

YAY:
Çevrenizle bütünleşmeyi çok seviyorsunuz. Düşündüğünüz her şeyi anında gerçekleştirmek isteme huyunuzu biraz dizginlemeli ve her şeyi tekrar yorumlamalısınız. Küçük detaylar sizi güçlü kılacaktır.

OĞLAK:
Mesleki hırslarınız ve işinizde yükselme çabalarınız artıyor. Fakat klasik yöntemlerinizi aşmalısınız. Venüs ve Jüpiter birçok fırsatı sunmasına rağmen, inatçı tavırlarınız yüzünden görmeyebiliyorsunuz.

KOVA:
İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz. Yardıma ihtiyacınız olan durumları da kendiniz belirlerseniz, verimli oluyorsunuz. Tek yönlü besleniyorsunuz.

BALIK:
Kendinizi geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğiniz için, bugün her yeniliğe açıksınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenize değişik bir yaklaşım içinde olmanız, ufkunuzu genişletiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA