• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.08.2014, 00:00
KOÇ:
Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda sizi ön plana çıkaracak işler planlıyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemelisiniz.

BOĞA:
Ay burcunuzda ilerliyor. Hızlı düşünmenize rağmen, tereddütleriniz sizi durduruyor.
Aşkta güvene ihtiyacınız var. Bugün, içinize kapanmaktan vazgeçin ve dostlarınıza vakit ayırın.

İKİZLER:
Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz.

YENGEÇ:
Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün karşı cinsle duygusal bağlarınızı daha da güçlendiriyorsunuz.

ASLAN:
Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyaloglar nemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat olayların boyutları davranışınızı olumsuz etkiliyor.

BAŞAK:
Disiplininiz mükemmel. Kararlı bir şeklide aktivitelerinizi sürdüreceksiniz. Çocukları olan Başaklar, onların duygusal problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirler. Bugün temponuz yoğun olacak.

TERAZİ:
Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkinize duygusal anlamda çok şey yüklüyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentileri karşısında çıkmazlara girebilirsiniz. İş konusunda mantıklı davranmalısınız.

YAY:
Bugün,kendinizi sorguluyor ve yeni iş fırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz.

OĞLAK:
Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, sistemli ve kararlı yönleriniz ortaya çıkıyor. İç disiplininiz mükemmel. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır.

KOVA:
Duygularınızı saklayarak çevrenizde gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Uzak yollardan gelen misafirleriniz olacak.

BALIK:
Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için motivasyon kaynağı oluyor. Arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA