• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.09.2014, 00:00
KOÇ:
İş konusunda sizi sıkan durumlardan kolayca kurtulmanın çarelerini arıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, düşüncelerinizi analiz etme yeteneğinizi ön plana çıkarıyor.
BOĞA:
Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Venüs sosyal ve aşk evinizde ilerliyor. Tarzınız olmadığı halde, küçük hesaplar yapıyor ve kuşkucu yönlerinizi ortaya çıkarıyorsunuz.
İKİZLER:
Ay burcunuzda ilerliyor. Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Sakinliği deneyin.
YENGEÇ:
Güneş'in bulunduğu konum, iş disiplininize verdiğiniz önemi daha belirgin hale getiriyor. Başarmak için kendinize koyduğunuz kotaları aşmak için gösterdiğiniz çaba sizi yoruyor. Aşkta kendinize güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor.
ASLAN:
Güneş ve Venüs para evinizde ilerlerken, maddi konularla haşır neşir olmaya devam ediyorsunuz. Zevkli ve eğlenceli konular gündeme gelecek. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Öncelikle bitirmeniz gereken işleri tamamlamalısınız.
BAŞAK:
Venüs burcunuzda ilerliyor. Duygusal konularda isteklerinizde artış var. Güneş çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla çekişmeler yaşayabilirsiniz. Cinsel ve kişisel cazibenizin yüksek oluşu, karşı tarafın kafasının karışmasına neden olacak.
TERAZİ:
Venüs bilinçaltınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Kararsız davrandığınız günlerde sevdiğiniz kişi, anında size destek oluyor. Fakat bugün onun da sorunları olabilir ve size ihtiyaç duyabilir.
AKREP:
Mars burcunuzda ilerliyor. Sabit düşünüyor ve inatla kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Sadece; düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız.
YAY:
Ay zıt burcunuz İkizler'de ilerliyor. İsteklerinizin ve çevre koşullarını denetlemek zorunda kalacağınız bir gün. Duygusal konularda disiplinli davranışlarınız yüzünden karşı tarafa yorucu geliyorsunuz.
OĞLAK:
Venüs kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor. İdeallerinizi gerçekleştirirken, işin eğlenceli tarafını da unutmamalısınız. Derin düşündüğünüz konuların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Olayları dağıtmamaya çalışın.
KOVA:
Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız, elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız.
BALIK:
Venüs karşıt evinizde ilerlerken, kendinizle ilgili bir takım farklılıklara ihtiyaç duyuyor ve duygusal anlamda değişimlere kendinizi hazır hissediyorsunuz. Uzun yolculuklar ve bazı gizli anlaşmalar gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA