• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.09.2014, 00:00
KOÇ:
İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Bugün mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız.
BOĞA:
Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte, bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün.
İKİZLER:
Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.
YENGEÇ:
Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Üstünlüğünüzü karşı tarafa kabul ettirmek için, gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, aceleci tavırlarınız yüzünden karşı tarafı kırabiliyorsunuz.
ASLAN:
Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Hırslı yapınızı ön plana çıkarmadan önce kısa düşünme molaları içindesiniz. Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek.
BAŞAK:
Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmesine neden olacaksınız. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönünüzü belirginleştiriyor
TERAZİ:
Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, bir çok acınızı unutturacak.
AKREP:
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımlar çok ses getirecek.
YAY:
Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek.
OĞLAK:
Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanıza rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Maddi konularla ilgili biraz ketum olmalısınız.
KOVA:
Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, içinize kapanıyorsunuz. Yapmak istediklerinizle ilgili projeler gündeme geldikçe motivasyon kazanacaksınız. Bugün işbirliği içinde olacağınız kişilerle duygusal bağlarınız güçlü.
BALIK:
İlişkiler konusunda girişken olduğunuz halde sinirlerinizi bozacak konu buluyorsunuz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zorlanabilirsiniz. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum size destek verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA